Arkadaşlar ben nokia 5310 sahibiyim Turkcell Messenger kullanmak istiyorum. Şu anda eBuddy msn programını sorunsuz kullanıyorum. Acaba bu telefon eBuddy'i desteklediğine göre turkcell messenger'ı da destekler mi?
ben n91 e yükleyemedim.turkcell in kendi sitesinden bilgisayarınıza indirin diye bir link var ordan indirdim pc'ye kurdum ama telefona nasıl kurcam bunu yardımcı olursanız sevinirim..
Orjinalden alıntı: LastStand
Arkadaşlar ben nokia 5310 sahibiyim Turkcell Messenger kullanmak istiyorum. Şu anda eBuddy msn programını sorunsuz kullanıyorum. Acaba bu telefon eBuddy'i desteklediğine göre turkcell messenger'ı da destekler mi?
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
senin telefonda sis uzantılı uygulamalar calismiyo. sadece jar uzantılalar calisiyo.ona göre anlayabilirsin calisip calismayacagını
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
Onu biliyorum zaten, peki bu turkcell messenger'ın jar uzantılısı varmı?
Onu biliyorum zaten, peki bu turkcell messenger'ın jar uzantılısı varmı?
Tam olarakbilmiyorum varmi yokmu. fakat destekleyen modeller arasinda sony ericsson z610 da vardi. ve z610 sadece java uygulamalari destekler. ve z610 un calistirdigini bütün sony ericssonlar calistirir. sadece o modeli göstermisler anlamadim gitti. vardir belkide arastirmak lazım
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Aslında programı değişik platformlar için de geliştirmeleri lazım. Java ve symbian UIQ versiyonlarının çıkması gerekiyor ki, diğer telefonlarla da uyumlu olsun. P910 ve p990 için z610'daki java versiyonunu bir yüklemeyi deneyeceğim, symbian gibi olmasa da belki çalışabilir. Bu arada programları pc'ye indirebileceğimiz bir link var mı? Mutlaka gprs'den paralı olarak mı indirmemiz gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutcan -- 24 Haziran 2008; 14:48:27 >
Bu ne ya msn yazıp 2222'ye yolladım telefonum desteklemiyormuş ya insan bi diğer telefonlar için de destek koyar dimi ama nokia dan 7-8 tane telefon destekliyor çoğu da 6xxx model telefonlar ileride bütün telefonlara (yada en azından 5310'a) gelme ihtimali nekadardır acaba?