selam arkadaşlar.forumda benzer mesajlar gördüm ama benim tam istediklerime cevap veren bi mesaja rastlayamadığım için yeni bir başlık açma gereği duydum.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki teknik konular hakkında hiçbi fikrim yok,onun için kullandığınız terimleri tam olarak anlayamayabilirim:) konuya gelecek olursam,uzun zamandır kendime lcd bir televizyon almayı düşünüyordum ve sonunda kesin olarak almaya karar verdim.lcd den istediklerim ise 1)1000-1500 ytl arası olması 2)daha çok laptopa monitör olarak ve laptoptan film seyretmek için kullanacağım için laptopla sorunsuz çalışabilmesi 3)5+1 destekleyen lcd var mıdır bilmiyorum ama böyle bi özellik olabiliyorsa güzel olur 4)yakın mesafeden de güzel görüntü verebilmesi(1 m civarı) 5)32 " olması 6)kablolu yayın da kullanacağımı belirtmek istiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.ayrıca söylediğiniz modelleri nerede bulabilceğimi de söylerseniz çok sevinirim.bu arada beşiktaşta oturuyorum,çok uzak biyerlerden almak zorunda kalmamak beni sevindirir:)
3.madde hariç diğer şartları karşılayan, belirttiğin fiyat aralığında 2 model önereceğim.
1-Sony 32s3000 2-Samsung 32r81
Fakat şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. Yakın mesafeden iyi göstermesi sadece tv'ye bağlı değil. Yani örneğin: Kablolu tv seyrederken muhtemeldir ki görüntüyü beyenmeyeceksin. Ama pc üzerinden bir hd-rip film izlerken çok hoşuna gidebilir gibi.
çok teşekkürler.peki bu modelleri en ucuz nerde bulabilirim?kartla 9-10 ay taksit yaptırarak almayı düşünüyorum.
Şöyle bir yol izleyebilirsin...
Teknosa, bimeks, vatan gibi elektronik marketlerin web sayfalarını inceleyip, fiyatça en uygun gördüğün bir yerden alabilirsin. Veya Sony ve Samsung'un web sayfalarında bayilerinin telefon numaralarını bulup, arayıp fiyat alabilirsin. Hatta pazarlık yapıp kafana yatan bir yerden alışverişini tamamlayabilirsin.
Ayrıca tv'yi almadan önce mutlaka görüntülerini incele..Bence yaptığım tavsiyeler doğru ama kendinin de gözlerinle görmende fayda var. Ve pc ağırlıklı kullanacağın için, varsa notebook'un, alacağın yeri netleştirdikten sonra kucakla git mağazaya...tv'ye bağlayıp seni memnun ettiğinden emin ol. Rica edersen ve durumu anlatırsan sorun olmazdır sanıyorum.
arkadaşlar,bu ürünler için yaptığım araştırmada en uygun fiyatın istanbulbilisim.com.tr internet sitesinde olduğunu gördüm.bu siteden alışveriş yapmak güvenli midir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainmagaraadami -- 21 Haziran 2008; 16:10:40 >
arkadaşlar,bu ürünler için yaptığım araştırmada en uygun fiyatın istanbulbilisim.com.tr internet sitesinde olduğunu gördüm.bu siteden alışveriş yapmak güvenli midir?
Alışverişte sorun yaşayan görmedim. Ama bilmen gerekir...Sony eurasia garantili ürünler satmadığı için garanti sürsi 5 yıl değil 2 yıl. Ve servis hizmetini kendi anlaşmalı olduğu servisler veriyor.
arkadaşlar bende yeni konu açmadan burdan sorayım dedim.Bende 10gün sonra lcd tv alacağımda 3model arasında kaldım.Bu modelleri kendi gözümle gördüm .Vitrindeki görüntüleri değerlendirdim.1.Model Toshiba 32av500p(Migrosta 990ytl )Bu tvyi alırsam cebimde para kalıyor.xbox360 alabiliyom.Bütcem 1500ytl.2.modelim Samsung 32r81b(istanbulbilişimde1.370ytl)3.Model LG32lg3000(İstanbulbilişimde 1.300ytl)Alacağım Lcd amaç sd,hdrip,divx,xbox360 bağlamak olcaktır.Siz olsanız hangi modeli alırdınız.Görüntülerine baktığım zaman en başarıl görüntü Samsung olan modeldeydi.Sonra Toshiba ve Lg geliyordu.
arkadaşlar çoğunlukla pc de oyun ve diğer işler olmak üzere ve konsolun da kullanılmasıy amacıyla lcd tv mi önerirsiniz yoksa lcd pc monitörü? (mesala viewsonic 28") ayrıca pc de oyunları hangi çöznürlükte oynayabilirim?