Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ANFİ BAĞLAMA YARDIM(allah rızası için yardım 1 haftadır bağlayamadım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ANFİ BAĞLAMA YARDIM(allah rızası için yardım 1 haftadır bağlayamadım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
themafıa

21 Haziran 2008; 13:57:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar arkadaştan oto anfisiyle kurduğu ses tesisatını satın aldım ama kurmadan anlamıyorum o kullanıyordu söküp verdi bende yakarım diye korktum
sizlere detaylı resimlere göstercem lütfen hangi çıkışa sokacağımı lütfen söleyin

pc ile oto anfisi arasındaki jack

bu jackı

bu girişlerinin tam olarak neresine takayım????

arkadaşlar 4 kana çıkışlı anfi kanalları gösteriyorum

bu kanal çıkışların hangisini kolon hangisine bas bağlayacam(85 lik kolon ve 1000 watt jbl gt-4 bass war)

arkdaşlar 12 vot 15amper adaptör war(kaldırmaz dmeyin çocuk gözümün önünde çalıştırdı )

bu adaptörün kablosu

bu kabloyu bu resimdeki yeremi takıcam??

resimde yazılar çıkmamaış orda tam olarak şu yazıyor (GND REMOT B+12V)eğer bu girişe takıcaksak orda 3 giriş war 2 sine kablo takılı diğerine mi takıcaz adaptörü??

arkadaşlar son soru

bu resim adatptörün arkasında bi ayar PURSE YAZIyor üstünde onu ok yönüne çevirirsem nolur??
lütfen yardım edin 1 haftadır evde duruyor kuramadım çünkü yakarım die korktum lütfen yardım???
arkadaşlar kesin bilgi lazım atma bilgi ile lütfen yönlendirmeyin şimdiden yardım edene allah razı olsun

ARIYORUM GÖZLERİNİ!! NERELERDESİN NERELERDE!!!!
mamo99

21 Haziran 2008; 14:01:10 

o purse sigorta sen + ları al gn de dışında kalaınlara gir gnd yede - yi bağla amfi çalışır o jacklada bağlican işte anlşaşılmacak bişi yok amfinin üstündeki gainide sonuna kadar ksı yakmak istemiyosan anlamıyosan gain ayarından ama bana kalsa hiç bulaşma bende böyle başladım onları elden çıkar bi kaç aya giderler

themafıa

21 Haziran 2008; 14:05:47 

hocam ben hiç anlamam bana aayrıntılı anlatabilirmisin:D yani ufak bişi bile çakmıyorum kanal girişlerine + + hangi ve - girişleri var kanlonun hnagi ucu + hangi ucu - nereden anlıcam??

themafıa

21 Haziran 2008; 14:08:07 

hocam saol yinede aptörü fln asıl bağlıcam ayrıntılı anlatabilirmisiniz?? hiç anlamam

maystor

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 14:47:03 

adaptörün + ucunu amfide remot ve b+12v a bağla,- ucunu amfide gnd ye bağla.
pc den gelen ses kablosu sorun olacak yalnız :-).anladığım kadar amfi 4 kanal
sen 2+1 kullanmak istiyosun.pc den gelen kabloyu soldaki in uçlarına tak.
hemen yanındaki out uçlarını da sağdaki ın girişlerine takman lazım veya pcden gelen kabloyu bi şekilde oraya da bağlaman lazım.
yani y kablo lazım sana 2 tane.sonra 85 likleri ch1 ve ch2 outlara + ve - lere dikkat ederk bağla.
ch3 ve ch4 olduğu yerde bir anahtar olacak onu bridge konumuna al aynı zamanda birde sub seçme için bir anahtar adaha olması lazım.
jbl hoparloru de ch3 ve ch4 bridge olarak gösterdiği çıkışa takman lazım.
çalıştırmadan önce gain leri minimuma al :-) hoparlorleri patlatma yani
bu şekilde bağla,takıldığın yer olursa yaz

AMD X2 4000+;BIOSTAR TA780G M2+;TWINMOSS DDR2-800 4x1GB;SEAGATE 250Gb SATA2;CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINIUM PRO;WD 500Gb SATA2 HARİCİ;AOPEN H420B+modlu psu;PHILIPS 190CW;LM3886 GAINCLONE AMFI;PURE ACOUSTICS QX900 HOPARLÖR
TOSHIBA 32W300P LCD TV;LG DV8761EM DVD;HTPC;SONY STR-DB900 AMFI;PURE ACOUSTICS DREAM77 HOPARLÖR;DIY SUBWOOFER
mamo99

21 Haziran 2008; 17:50:37 

arkadaşta yazmış ztn güç kablolarını bağla pc den 5+1 konumuna getir kartını bir subwoofer çıkışı al gainleri sola çevir sonuna kadar wooferi arka kanala köprüle yani + - + - varya ses + - şeklinde bağlayıp aralarını boş bırak hoparlörleride + - ye birini öbür + - ye diğerini bağla sub çıkışını amfinin arka kanal girişine bağla aldığın ön kanallarıda hopalörler için ön kanala bağla 5+1 bir şey dinleme hep streo dinle yanlız veya 5+1 için 5-10 milyona masa üstü hoparlörlerinden al onları bağla center ve rearlara bu bi ihtimal veya yapacağın
arkadaşın dediği gibi y kablo ses kartı streo dayken elektronikçilere git al bağla bu sefer yanlız arka kanalların ikisinede giriş yapacaksın sağ sol olarak amfi ayıracak frekans ayarı yapman gerekecek ki onuda bilmezsin ona göre birşeyler yap sen olmadı al eline amfiyi oto ses sistemi satan bir yere gir sor iyice ama sen onları sat bana kalırsa hiç bulaşma

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ANFİ BAĞLAMA YARDIM(allah rızası için yardım 1 haftadır bağlayamadım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xilence XP800 PSU video
Xilence den fiyat performans kategorisinde iyi bir guc kaynagi
Noctua NH-U12 işlemci soğutucu
Noctua nin yuksek performasli islemci sogutucusu ve 12cm lik fani

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç