Selam arkadaşlar klavyemi boyadım klawyem önceden gri renkte idi simdi parlak siyaha boyadım birde sprey vernik aldım onuda sıktıktak sonra klawyeyi toplucam ve kullanıma hazır hale getiricem.Valla heycanladım yaww
Klavyenin parçalanmış hali bazı parçaları bu resimde yok
Klavyeye zımpara attıktan sonra...
İlk kat boyayı attıktan sonra...
Bu da benim pc
buda en son hali bakalım tuşları filan takınca nası gözükücek klawyenin tam olarak kurumasını bekliyorum...
klawyenin son hali yani bitmiş haliii
sonunda bitti tuşları taktım ben çok beğendim resimlerde çok güzel bir görünüm yok ama çok hoş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevksiz -- 23 Haziran 2008; 19:14:16 >
sağoll abicim güsel olcak inşallah yalnız biraz önce dayanamadım aldım elime klawyeyi tuşları takarken parnak izlerim çıktı hep klawyede ...xD tam olarak kurumamış bende tekrar boyamak zorunda kaldım simdi mecbur beklicem ...xD
Hocam aldığın boya Selülozik boya ise her kat arasında 30 dk bile yeterli olacaktır.Ama piyasada satılan dandik sprey boyalardan ise ancak günlerce beklemelisin
Hocam aldığın boya Selülozik boya ise her kat arasında 30 dk bile yeterli olacaktır.Ama piyasada satılan dandik sprey boyalardan ise ancak günlerce beklemelisin
evet selülozik boya yani aldığım yerdeki adam öle söyledi yarına kadar beklicem ondan sonra tuşları filan takarım birkeştiririm...