Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Macbook 2.1 1080p ekran/film problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Macbook 2.1 1080p ekran/film problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dreampowder

21 Haziran 2008; 11:21:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba, şu anda macbook'sun son serisi t8100 işlemcili macbook 2.1 kullanmaktayım. laptopu mini dvi-dvi oradanda dvi-hdmi bağlantısıyla 1080p televizyonuma bağlıyorum. osx maksimum 1080i görüntü çıkışı verebiliyor. hadi filmlerde 1080i sorun olmaz diyerek mplayer osx üzerinden (daha sonra vlc playerda denedim) film açtığımda filmler 480p iken bile seyredilemez bir şekilde takılmalı görüntüleniyor. bende bunun üzerine boot camp üzerinden kurduğum xp'yi açtım. windows xp hiç sorgusuz sualsiz 1080p görüntü çıkışı verdi, üstüne üstlük VLC player ile hiç takılmadan sorunsuz bir şekilde film seyredebiliyorum..

şimdi burada merak ettiğim acaba osx üzerinde sorunsuz 720p/1080p film seyredebileceğim (mkv formatında divx, xvid, wmvhd, mp4) güzel bir uygualama varmıdır? (görüntülemede windows gibi donanımı kullanan, yazılımsal hızlandırma yapmayan) vede osx acaba neden donanımın gücü rahatlıkla yettiği halde sadece 1080i görüntü çıkışı verebilior?

ÖFFF
Mikhail Bakunin

21 Haziran 2008; 15:55:30 

Sistem güncellemelerin tam mı?

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
Warfang

22 Haziran 2008; 3:05:59 

Sisteminizde Perian 1.1 yuklumu?
dreampowder

23 Haziran 2008; 9:41:32 

Normal ekranda perian ile oynatmada sorun yok birde akşam 2. ekranda deneme yapayım bakalım..

ama yinede neden mac osx'in maksimum 1080i, windowsun ise çatır çatır 1080p görüntü çıkışı verdiğini anlamıyorum...

ÖFFF
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Macbook 2.1 1080p ekran/film problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu
Lego Indiana Jones video incel
Legoların renkli dünyası ile hazırlanan bir Hollywood macerasına hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar