Şimdi Ara

## Club3D Radeon HD 4850 Modelini Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Club3D Radeon HD 4850 Modelini Duyurdu ##

AMD-ATi'nin merakla beklenen yeni modeli Radeon HD 4850 ülkemizde dahil olmak üzere global anlamda yavaş yavaş kullanıma sunulmaya başlandı. Resmi duyurusu önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak olan Radeon HD 4850 için hazırladığı yeni modeli duyuran firmalardan biri de Club3D oldu. Firmanın yeni modeli teknik özellikler ve tasarım anlamında AMD-ATi'nin referans modelini baz alıyor. 55nm üretim teknolojisi ile hazırlanan RV770 Pro gpu'sunu kullanan kart 256-bit bellek veri yoluna, 512MB GDDR3 belleğe ve 800 adet paralel işlem birimine sahip. 1 TeraFLOP gibi ciddi bir hesaplama gücüne sahip olan Club3D'nin Radeon HD 4850 modelinin saat hızlarına baktığımızda ise grafik işlemcisinin 625MHz'de ve belleklerinin ise 1986MHz'de çalıştığını görüyoruz. Unified Video Decoder 2 motoru sayesinde Blu Ray gibi yüksek tanımlı videolara yönelik olarak donanımsal hızlandırma da sağlayabilen ekran kartı üzerinde çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışı yer alıyor. DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 uyumluluğu olan kartın Quad-Crossfire desteğine sahip olduğunu da belirtelim. Ürünün fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Club3D'nin sade ve güzel kutu tasarımlarını beğeniyorum. Robotlardan, hatunlardan ve savaşçılardan gına geldi artık !
  • Önemli olan kutunun görüntüsü değil içeriğinin nasıl olduğu bence ve hepsinin referans tasarım olduğunu düşünürsek kutunun allı pullu olmasıda gerekiyor zaten anlamayanlar kutusuna bakıp karar veriyorlar
  • benimde ATi nin referans soğotucuları hoşuma gidiyo. özelliklede bu tek slot soğutma sistemi. kartlara güzel bi görünüm katıyo. zeten soğutu olmadan kartların nasıl durduğu malum
  • Perofmans önemli.

Görüntünün ne önemi var ki. Artık ciddi testler bekliyoruz.
  • artık gelse şu kartlar sabır sabır
  • Bütün firimalarda görüntü sabit sanırım hepsi aynı nerdeyse neyse göruntuyu salıyın performansı önemlı bizim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bırde su kartların detaylı test sonuclarını gorsek cok ıyı olacak
  • bakalım cıksında ne kadar iyi olduğunu göreceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfturk

Önemli olan kutunun görüntüsü değil içeriğinin nasıl olduğu bence ve hepsinin referans tasarım olduğunu düşünürsek kutunun allı pullu olmasıda gerekiyor zaten anlamayanlar kutusuna bakıp karar veriyorlar

aynen öyle baska da bir getirisi yok aynı kart resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 21 Haziran 2008; 12:44:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yc#1

Club3D'nin sade ve güzel kutu tasarımlarını beğeniyorum. Robotlardan, hatunlardan ve savaşçılardan gına geldi artık !

kutunun önemi yok önemli olan performans ama ben de aynı şeyi yazacaktım.
  • hiç kullanmadım ama bu referans soğutucunun gürültülü ve yeterli olmadığı kanısındayım.su HIS çıkarsn artık iceq 4 ü
  • quote:

Orjinalden alıntı: yc#1

Club3D'nin sade ve güzel kutu tasarımlarını beğeniyorum. Robotlardan, hatunlardan ve savaşçılardan gına geldi artık !

dostum haklısın
  • Kartı alınca üstündeki hatunları,robotları kim izliyorki? Önemli olan performans + benim için fiyat
  • Bu markadan nefret ediyorum !!! Kim daha çok satacak gibi görünse, onun yanında, onun ürünlerini satıyormuş gibi bir izlenim yarattı bende !

ATi 'de şaşılmaması gereken markalar var ; Sapphire, HIS, GeCUBE bir de benim özel soğutuculu olanlarını sevdiğim Gigabyte var. Gerisi falan - fistanmış gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.