Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
klavyeme su döküldü?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> klavyeme su döküldü? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
losthell

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 4:15:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar klavyeme su döküldü logitech marka merak ettiğim su döküldüğü garantide anlaşılıyormu acaba?. Yaklaşık arıza yaptıktan 1ay sonra vermiş olcam garantiye işlerim dışarda öğrenci olduğumdan. dökülen suda 1lt'lik cocacola kapağını geçmez ne dersiniz? Başına gelen varmı 1ay sonra azcık dökülen suyu anlarlarmı?

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,iPhone..
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 15:19:33 

Anlarlar.Ama elemanın iyi gününe gelirse belki kıyak geçebilir.ama anlamamalarına ihtimal vermiyorum.

KÖPEK İTLAF GELDİ , KAÇIIIIIINNNNN
losthell

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 22:40:52 

1 kapak kadar suyu 1 ay sonrada olsa anlarlar diyosun yani. Peki bunu kendim yapamazmıyım yada bir elektronikçi halledemezmi arkadaşlar g15 v1'in sıfırıda yok piyasada çok alıştım merete bir şekilde halledemezmiyim?

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,iPhone..
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 23:48:55 

tamiri imkansız diye biliyorum.zaten içinde saydam incecik bir palstik üzerine metal yollar var.elektronikçi olmadığım için tam adını bilmiyorum...su döküldüğünde o yollardaki kararma oluyor..kısa devre gibi...servisteki elemanın anlamamasına ihtimal vermiyorum...belki ucuza o devre plastiğini getirtirler ucuza veya hayrına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 21 Haziran 2008; 23:50:21 >

KÖPEK İTLAF GELDİ , KAÇIIIIIINNNNN
losthell

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 3:44:34 

Tşkler dostum gitti demek klavye sağlık olsun.

street_cops

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 22:24:48 

sen genede bi servise götür şansını dene derim. belki bi kıyak geçebilir

&american muscle car&
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> klavyeme su döküldü? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
3RSYSTEM İCEAGE
iceage isimli işlemci soğutucusunu test ediyoruz
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Datateknikden okullara özel taşınabilir bilgisayar laboratuarı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç