Amd X2 4000 cpu,8800GTS 320 mb,700 watt güç kaynağı,22" monitörüm var.daha önce Tunçmatik 700 va ups im vardı.ama elektrik gidince pc de kapanıyordu.herhalde yetmiyor diye Powercom 1500 va lık yeni ups aldım sonuç aynı.gene mi yetmiyor yoksa ben mi bir ayar yapamıyorum.ayrıca bu powercom un şarj modu falan var mı?sadece tek düğmesi ve tek ışığı var...yardım pls..
pc yi ups in bypass çıkışlarına bağlamadınız değil mi? elektrikler kesildiğinde bu çıkışlarda elektrik olmaz. diğer bir ihtimal pc deki psu nun çok hassas olup kesinti süresini yakalaması olabilir. upsi başka pc lerde de bu şekilde kapatma yapıyormu diye denenebilir.
ups in yeterli olup olmadığını anlamak için sadece kasayı ups e bağlayıp elektrikleri manuel kesip bir deneyin, sonucu beraber değerlendirelim.
-D-i-g-i-t-a-l-l-i-e-n- Evinize işinize UPS veya KGK mı alacaksınız? O zaman burayı okuyup bilgilenmeden almayın! µC µP Dsp embedded designer (UPS-KGK Tasarımcısı) özel mesaj için yazdığım mesajdaki resmine tıklamanız yeterli.(profilim kapalıdır)