Arkadaşlar nwz- mp4 üm var. içine mp4 atmak istiyorum. bunun için total video converter kullandım. 1815MPEG4 & AVC (H.264) formatına çevirdim . ama mp4ler çalışmadı. mp4 atıp çalıştırmayı başaran varsa banada nasıl yapacagımı ve hangi programı kullanacagımı söylerse çok ii olur
aynı sorunu bende yaşadım .. total video converter 3.12 de çevirmekistediğin videoyu converterın içine at sonra karşına açılacak yeni pencerede pocket player kısmına gir oradan ipod video ya gir açılan sekmeden ipod mpeg4 tıkla ve convert et.ben sorunu böyle aştım sanada yardımı olur umarım
millet anycool serilerinin tumunde de mp4 formatlı vıdeo izleyebilen var mı... bazıları resım acmaz video oynatmaz cunku bellek 197 kb falan demız ben su anda anycool z-848 modelini kullanıyorum ki tel hafızası 30 mb olmasına ragmen sadece psp mp4 versıyonunu acıyor üstelik sanıyede en fazla 2-3 kare gidiyor yanı 25 fps lik 1 videoyu slayt seklinde izliyorsunuz ama sesler tamam sorunsuz...hangi turu hangi formatı(mp4 lerin alayı ) denedıysem olmuyo kı 30 mb bence video izleyebilmek için yeterli olsa gerek.bu telefonu da sadece film izlemek için aldım cabalarım sonucu da uzgunum:(:(:(:(:(:(