Arkadaşlar karar kıldım Dreambox 600 pvr almaya izmirde ara ara yok hiçbiryerde bir arkadaşımızda spot işinde oda baktırdı sağa sola yok.Sorunum şu istanbuldan getirtebilirim ama aleti canlı ne gördüm nede kullandım eğer bu cihazı alırsam kullanma açısından problem yaşarmıyım linüx,internet otomatik kart paylaşımı filan becerebilirmiyim bunları?birde onun yerine aynı özelliklere sahip next & nexstar al diyen arkadaşlarım oldu sizce ne yapıyım?
Arkadaşlar karar kıldım Dreambox 600 pvr almaya izmirde ara ara yok hiçbiryerde bir arkadaşımızda spot işinde oda baktırdı sağa sola yok.Sorunum şu istanbuldan getirtebilirim ama aleti canlı ne gördüm nede kullandım eğer bu cihazı alırsam kullanma açısından problem yaşarmıyım linüx,internet otomatik kart paylaşımı filan becerebilirmiyim bunları?birde onun yerine aynı özelliklere sahip next & nexstar al diyen arkadaşlarım oldu sizce ne yapıyım?
Arkadaşım dreambox 600 kullanıyorum , başlarda biraz zorlanırsın ama turkeyforumda dreambox ile ilgili bölüm var orada çok geniş bilgiler var orayı takip edersen belli bir süre sonra dreamboxta az gelmeye başlar.
Birde next ile dreamboxu aynı kefeye koyanlara gülüyorum. Mercedes ile tofaşı kıyaslamak gibi birşey. Next dreamboxun eline su bile dökemez.
cıhaz olarak kullanmak ıstersenız kesınlıkle, dreambox marka degısmeyı dusunmeyın ama modellerıde keyfınıze gore duzenleyın ve tercıhınızı ona gore yapın eger kı 600 KLON olsun dersenız ok bence ıyıdır, yınede garantılı almak lazım urunu http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=388 adresden temın edebılırsını guvenlıdırde fıyatdada ıllakı fark olaccaktır.... daha sonrasında yıne gorusuruz eger 2,5inç HARDDISK kullanacaksanızda daha ıyıdır ya kendınız takın yada fırmadan temın edın daha sonrasınde DM600 canavardır zaten bır daha HD tam anlamıyla kalıplasıp oturana kadar degısım veya bır işlem yapmanıza gerek olmaz !! selamlar..