Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dreambox 600 PVR !!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Dreambox 600 PVR !!!!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pen_stan

20 Haziran 2008; 23:27:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar karar kıldım Dreambox 600 pvr almaya izmirde ara ara yok hiçbiryerde bir arkadaşımızda spot işinde oda baktırdı sağa sola yok.Sorunum şu istanbuldan getirtebilirim ama aleti canlı ne gördüm nede kullandım eğer bu cihazı alırsam kullanma açısından problem yaşarmıyım linüx,internet otomatik kart paylaşımı filan becerebilirmiyim bunları?birde onun yerine aynı özelliklere sahip next & nexstar al diyen arkadaşlarım oldu sizce ne yapıyım?

ayancıklı

21 Haziran 2008; 16:27:50 

quote:

Orjinalden alıntı: pen_stan

Arkadaşlar karar kıldım Dreambox 600 pvr almaya izmirde ara ara yok hiçbiryerde bir arkadaşımızda spot işinde oda baktırdı sağa sola yok.Sorunum şu istanbuldan getirtebilirim ama aleti canlı ne gördüm nede kullandım eğer bu cihazı alırsam kullanma açısından problem yaşarmıyım linüx,internet otomatik kart paylaşımı filan becerebilirmiyim bunları?birde onun yerine aynı özelliklere sahip next & nexstar al diyen arkadaşlarım oldu sizce ne yapıyım?

Arkadaşım dreambox 600 kullanıyorum , başlarda biraz zorlanırsın ama turkeyforumda dreambox ile ilgili bölüm var orada çok geniş bilgiler var orayı takip edersen belli bir süre sonra dreamboxta az gelmeye başlar.

Birde next ile dreamboxu aynı kefeye koyanlara gülüyorum. Mercedes ile tofaşı kıyaslamak gibi birşey. Next dreamboxun eline su bile dökemez.

PANASONİC SA-HE 40 AMFİ : 200.00 ytl (kargo dahil)

http://forum.donanimhaber.com/m_24319007/tm.htm
pioneer 507XA plazma,vestel millenium wireles dmp 37inç lcd tv, panasonic bd30 , digitürk plus, dreambox 600 pvr , next 2000 dx plus usb , next 9500 d-smart , taplin skywalker , Philips HTS 3115/12 DVD - DivX Ultra
kabus_34

21 Haziran 2008; 18:10:57 

cıhaz olarak kullanmak ıstersenız kesınlıkle,
dreambox marka degısmeyı dusunmeyın ama modellerıde keyfınıze gore duzenleyın ve tercıhınızı ona gore yapın eger kı 600 KLON olsun dersenız ok bence ıyıdır, yınede garantılı almak lazım urunu http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=388 adresden temın edebılırsını guvenlıdırde fıyatdada ıllakı fark olaccaktır....
daha sonrasında yıne gorusuruz eger 2,5inç HARDDISK kullanacaksanızda daha ıyıdır ya kendınız takın yada fırmadan temın edın daha sonrasınde DM600 canavardır zaten bır daha HD tam anlamıyla kalıplasıp oturana kadar degısım veya bır işlem yapmanıza gerek olmaz !!
selamlar..

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Dreambox 600 PVR !!!!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xilence XP800 PSU video
Xilence den fiyat performans kategorisinde iyi bir guc kaynagi
Intel SantaRosa video inceleme
Intel in yeni dizüstü platformu Santa Rosa ve Monster T73FL901 mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç