r12kompla olmazmı hocam? 2.el olduğu için 60ytl dediler hem ucuz hemde performanslı bi sistem olması için yada biraz daha bekleyim r404-r507 komp alayım hocam tek komplu sistemlerle en fazla -kac dereceye inilebilir cascadelerin çalışma mantığını öğrensem 1-2sene sonra bende baslarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 4 Temmuz 2008; 22:52:15 >
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…
Linki goruyorum ne zamandir vah vah sinirlenmis parcaliyor karsimizda diyorum.izleyeyim bari videoyu dedim ama iste gaz sogutma parcalarim desen sorun yokmus.banane senin gaz sogutma parcalarindan yok mu simdi parcalama videosu geldik kaldik boyle.
r12 lik komp a yağ değiştirmeden genelde r22 basılabilir sorun olmaz ama -60 da r22 ile biraz zor çok ince hesaplamalar gerekir. Kılcal gaz miktarı evap dizaynı ve hacmi vs vs...