uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar

frozenrealm -> uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (20 Haziran 2008; 22:24:07)

Arkadaşlar herkese merhaba bu atv şifresini çözeyim diye gittim STBlink 01.06 diye bişi yükledim yükledide sonra bi baktım uydu muydu yok kanal manal yok[sm=s20.gif]

next ye-2000 fta usb arkadaşlar uydu alıcım fakat menüden giriyorum uydu ayarlarını yapıyım bissürü bişi war hiçbirini bilmiyom tek çanak war turksata ayarlı diye biliyorum şimdi hangi uydu seçilecek ne ayar yapılacak hiçbişi bilmiyorum yardım lütfen

ilgilinen herkese şimdiden çok çok teşekkür ederim

velideli -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (20 Haziran 2008; 22:35:04)

arkadaşım panik yapma cihazını fabrika ayarlarına getir sonra kanal aramada şebeke açık yap arat hepsi gelir sadece yeni yazılım attığın için kanalları aratman lazım bir araştır istersen yazılımı indirdiğin sitede hazır kanal listesi varsa onu yükle senin için daha kolay olur yalnız cihazında kesinlikle problem yok panik yapmadan iyice inceleyerek bulursun kolay gelsin( kanal aratırken uydu listesinde birden fazla turksat varsa turksat 2 a yada turksat 42 e bunlardan hangisi varsa onu seç tek turksat varsa onu seç sebeke açık yap arat)

frozenrealm -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (20 Haziran 2008; 22:59:40)

sağol arkadaşım teşekkür ederim biraz arastırma yaptım resimli olarak bi sitede buldum yaptım çalışıyo ama hala bu atv göstermiyo ne mantıkdır anlamadım[:-]
quote:

Orjinalden alıntı: velideli

arkadaşım panik yapma cihazını fabrika ayarlarına getir sonra kanal aramada şebeke açık yap arat hepsi gelir sadece yeni yazılım attığın için kanalları aratman lazım bir araştır istersen yazılımı indirdiğin sitede hazır kanal listesi varsa onu yükle senin için daha kolay olur yalnız cihazında kesinlikle problem yok panik yapmadan iyice inceleyerek bulursun kolay gelsin( kanal aratırken uydu listesinde birden fazla turksat varsa turksat 2 a yada turksat 42 e bunlardan hangisi varsa onu seç tek turksat varsa onu seç sebeke açık yap arat)

velideli -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (20 Haziran 2008; 23:19:05)

arkadaşım güncel keyleri girmediğin için atv yi açmıyor yada emuyu aktif etmedin BURAYA BAK

frozenrealm -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (20 Haziran 2008; 23:23:19)

kardeş benim yüklediğimde en güncel softcam ama yinede açmıyo cihaz bilgisinden bakıyorum biraz önce yüklediğim softcamda dünün tarihi war bu kadar güncel daha ne olsun ama açmıyo atv anlamıyorum o 0x1ffff vs hikayeleri war onlarıda girdim yok yine açmıyo [:-]
quote:

Orjinalden alıntı: velideli

arkadaşım güncel keyleri girmediğin için atv yi açmıyor yada emuyu aktif etmedin BURAYA BAK

velideli -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (20 Haziran 2008; 23:26:32)

Kardeş sen verdiğim linktekini uygula kesin açacaktır orası next in kendi sitesi orada yanlış olmaz linke tıkla ayarla

ozgurxman -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (23 Haziran 2008; 15:39:17)

Arkadaş merhaba
İlk once Uydu alıcının marka ve modeli lazım . STBlinkTen ben uydu alıcının Next Nextstar olduğunu anlıyorum. İzleyecğin adımlar şöyle;

1- http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php adresine girip foruma üye olmalısın.
2- Next Nextstar başlığına tıkla ve sahip olduğun uydu alıcısının modeline göre en güncel yazılımı indir. En son yazılım 17.06.2008 Haziran tarihli idi. YAzılım genellikle zipli flash belleğe atarken kesinde klasör içinden çıkar ve flash bellek'e sıkıştırılmamış şekilde çıkar. Forumda Next Emu files diye diğer bir başlık var. Burdan Tasarım veya Uzman nickli arkadaşların verdiği (yaklaşık 6 KB lık ) rar'lı şifre dosyasını indir. Bu dosyayı bilgisayarda zipten çıkardığında emu şifre dosyası ( 3 kb) ile kdb uzantılı (65 kb) dosya çıkacak. Bu dosyaları Flash belleğine klasör açmadan direk gönderiyorsun.

Linki : http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=21996

İlk önce güncel yazılımı flashta üzerine gel (yaklaşık 1,5 MB dosya) ok tuşuna bas. Yazılımı güncelleyim mi? diye soru çıkacak ok. diyorsun. Yazılım güncellerken kesinlikle flash belleği yuvasından çıkarma. 1-den 100 kadar sayılar ilerle ve 1 rakamı ekranda gözükür yaklaşık 1 dk. sonra SAJE diye yazı gözükür panelde. eğer otomatik boot yapmazsa cihaz (USB Flash bellek kesinlikle çıkarma !) arkadan açıp kapa tekrar yükleme yapar ve menüler gelir. Uydu frekansları silindiğinden Türksat ve Hotbird için Kanal taratmadan önce NIT Search açık olarak ayarla. Öyle tarat. Tüm kanallar gelecektir. Daha sonra emu (şifre)açmak için uzaktan kumandadaki (kırmızı tuş) tuşuna basın girişler başlığında(usb kontrol,xcyrypt vs yazan bölüm) kırmızı tuşa basın 1234 girin cas menusu açılır.. Bu işlemi yapmazsan ş***li kanalları izleyemezsin bu arada ATV'yi de....
cas a girin emu ve emu auto update özelliklerini açık yapın com port hariç diğer şıklarıda açık yapabilirsiniz..
sonrada save yapın kaydetsin emu k.ey bölümünüz aktifleşecektir... Hem ATV hem de diğer Polsat gibi paketler açılacaktır.

NOT: Kullandığın uydu alıcı için (USB'li veya USB'siz tam ve doğru yazılımı yüklemen gerekir. USB'li Nextler için yazılımın uzantısı QNEC USB'sizler için ise NREC'dir. Sana aşağıda en güncel yazlımı indirebilceğin linki veriyorum. Burdan indirip kurabilirsin. http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=42843

Eğer uydu alıcın hiç çalışmıyor ise STBlink ile PC üzerinden data kablo ile yazılım atabilirsin. Bunun için uydu alıcının stand by konumunda olması gerekmektedir. İlgili siteyi incelersen hemen çözümü bulursun.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana selamlar kolaylıklar....

Can39 -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (23 Haziran 2008; 16:04:55)

özgür ben yazılımımı yenilemek istemiyorum bizim receiver daha 1 haftalık falan adam birşeyler yaptı bizde atv sorunsuz giriyor ama ben diğer hani p.rno kanalları da açmak istiyoum verdiğin sitede bulamadım hangi emule keyi indircem

ozgurxman -> Cevap: uyduyu bozdum :( nasıl yapacam ben ya :( (24 Haziran 2008; 10:18:58)

Arkadaşım istediğin şifreler güncel ve aşağıda;
İndereceğin güncel emu (şifre) dosyası linki aşağıdadır. Uydu alıcının modeline göre en son emu dosyasını indir zipten çıkar ve flash belleğe at. Uzaktan kumanda ile şifreyi uydu alıcında güncelleştir. (NOT: multivision ve diğer kanallar artık hotbird üzerinde çalışmıyor.) Intxtv gibi tv kanalları ise arada bir şifresi yayınlanıyor. En son kanal bilgileri için güncel emu dosyalarını indirip kurman gerekir. Selamlar...
Şifreleri elle girmen zor aşağıdaki linkten sana uygun modelin emu dosyasını indir
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=21996

Hotbird 13E 11411 H 27500 5/6 bu kanalı ekle...
Telekom Srbija
Dorcel TV - S**on TV Gold
S**on TV Diamond

D 0628:000000:3787:0B5C:0CE9::84DC40A031E6E0F72A37298AB459D3E0 ;S..OnGold
D 0628:000000:378B:088E:0CE8::164E98FCBB276E504DFD6BB58876302E ;S..OnDiamond

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.375