Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lınksys??Modem tavsıyesı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Lınksys??Modem tavsıyesı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 21:05:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar pazartesı gunu laptopım gelecek kısmetse wıreless modem almak ıstıyorum.Adsl hattını 2kısı kullaanacaz.Lınksys ten almayı dusunuyorum.Dıger kullanacak arkadas altkatta oturmakta wıreless yayını kuvvetlı kolay kolay kopma dusme vs sorunu olmayan bır modem ıstıyorum.Ikı kısı alacagımız ıcın 200lıraya kadar cıkabılırız.Lınksys bu ısler ıcın ıdeal bır cozum dedıler sızlerınde fıkırlerı nelerdır?Benım baktıgım dusundugum urun ıse assagıdakıdır tavısye ve yorumlarını beklıyorum-uz

Modem linki

Bır arkadasımda bu modemı onerdı sızce nasıldır?Lınk asagıda

2.Modemın lınkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 20 Haziran 2008; 22:42:03 >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 22:43:10 

Upppp

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
cyberturk54

20 Haziran 2008; 23:24:56 

ben 2. modemi kullanıyorum. alalı 1 hafta oldu ve gayet memnunum. wireless'inin draft-n olması gerçekten fark ediyor. bu modemle birlikte N wireless li laptob kullandığımıda söyliyeyim. rahatlıkla 270mbps lik hızı görebiliyorum wireless'te Henüz 300 göremedim bundan öncede zoomX4 modem kullanmıstım az da olsa linksys in kaliteli olduğu kanısındayım. verdiğin parayı hak eden bir modem.

ASUS F3SC - Intel T7300 2.0 ghz - Geforce 8400M G- 2 gb ddr2 667 mhz - 160 gb 5400 rpm - 1.3 cam - multi DVD-RW - 15'4 lcd - Draft-N wireless - 5in 1 card reader - bluetooth 2.0 + edr
R`meRt

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 23:41:15 

hocam 2.nın modem olmadıgı soyledı bır arkadas tam nedır bı bılgın varmı?

M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
cyberturk54

21 Haziran 2008; 15:07:38 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

kardeşim ben kullanıyorum wireless li modem işte :D ekstradan bir sürü özelliği draft-N wireless desteği var. çok büyük bir özelliklik. 4 kat daha geniş bir alana yayın yapıyor. modemin performansı süper, wireless inide söylememe gerek yok zaten. ben 240 liraya aldım..bazı sitelerde 220 ytl ye düştü haberin olsun.

ASUS F3SC - Intel T7300 2.0 ghz - Geforce 8400M G- 2 gb ddr2 667 mhz - 160 gb 5400 rpm - 1.3 cam - multi DVD-RW - 15'4 lcd - Draft-N wireless - 5in 1 card reader - bluetooth 2.0 + edr
krm-iks

21 Haziran 2008; 15:19:47 

2. modem bildiğim kadarıyla en hızlı wireless 300 Mbps

R`meRt

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 17:02:36 

quote:

Orjinalden alıntı: cyberturk54

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

kardeşim ben kullanıyorum wireless li modem işte :D ekstradan bir sürü özelliği draft-N wireless desteği var. çok büyük bir özelliklik. 4 kat daha geniş bir alana yayın yapıyor. modemin performansı süper, wireless inide söylememe gerek yok zaten. ben 240 liraya aldım..bazı sitelerde 220 ytl ye düştü haberin olsun.

Hocam modem degılmıs bu alet bak ıste forumdada baslıgı var ıncele ıstersen
http://forum.donanimhaber.com/m_20332168/tm.htm

Ethernet ıle gırıs yapılıp ap gıbı kullanılıyormus

M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Lınksys??Modem tavsıyesı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / C3 Bilgisayar
Super Micro sunucu sistemleri hakkında geniş bir röportaj
AMD RS690G yongası ve MSI K9AGM2
AMD nin entegre HDMI portuna sahip entegre grafik kartli yeni nesil çipseti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç