Adam akıllı bi test yapanda çıkmadı yahu arkadaş celeronla 4850 yi test ediyor o işlemci o gpu yu öldürür
bir kisi bile sormamis yahu bu adam bugun nereden bulmus bu karti diye bir iki kiside daha var hatta.pzt. yi bekleyin elbet istediginiz islemcisi olan biri alacak nasilsa.2900 un ilk testini de pentiumD ile yapmisti biri hatta kabul de etmemisti islemciden oldugunu.öldürmemiş süründürmüştü atici nvidiaci herkesi ama bu expander dinler bizi gecer bir ayar bulur bulusturur.gecmezse ben aclik grevine gidiyorum.nerede oturuyorsa tanidiklarimi ariyorum islemci ayarliyorum, nerede bu dh uyene sahip cik diye bir de kampanya baslatiyorum, ilk ucakla karti alabilecegim bir yere gidiyorum, atlayip expanderin yanina gidiyorum anakart islemci kapip... bu ne be sabah beri vir virrr virr celeron kovalasin sizi.
Adam akıllı bi test yapanda çıkmadı yahu arkadaş celeronla 4850 yi test ediyor o işlemci o gpu yu öldürür
bir kisi bile sormamis yahu bu adam bugun nereden bulmus bu karti diye bir iki kiside daha var hatta.pzt. yi bekleyin elbet istediginiz islemcisi olan biri alacak nasilsa.2900 un ilk testini de pentiumD ile yapmisti biri hatta kabul de etmemisti islemciden oldugunu.öldürmemiş süründürmüştü atici nvidiaci herkesi ama bu expander dinler bizi gecer bir ayar bulur bulusturur.gecmezse ben aclik grevine gidiyorum.nerede oturuyorsa tanidiklarimi ariyorum islemci ayarliyorum, nerede bu dh uyene sahip cik diye bir de kampanya baslatiyorum, ilk ucakla karti alabilecegim bir yere gidiyorum, atlayip expanderin yanina gidiyorum anakart islemci kapip... bu ne be sabah beri vir virrr virr celeron kovalasin sizi.
ya tam 9800gtx alma aşamasındaydım ama şu sıralar durum öylesine karışık ki beklemede kalmaya karar verdim.4850nin gerçek performansını çok merak ediyorum, ayrıca 4870 ne zmn çıkacak onuda merkla beklmkteyim. ayrıca ben kasa olarak enermax chakra big tower düşündüydüm.bu kasaya yeni çıkacak ekran kartlarını takıp soğutma konusunda sıkıntı yaşamadan kullanabilir miym acep???
Gülüyorum.. hd 4850 e2180 ile darboğaz yapıyo da 8800 gt yapmıyomu ? o kadar abarttınız ki 4850 yi . o kadar yazdım 8800 ile 4850 arasında fark olmuycak ,olsada çok büyük bi fark olmuycak diye kimse inanmadı. ve halada inanmıyosunuz.olamaz olmamalı diyosunuz.199+kdv fiyatından belli mantık kursanıza.iyi reklam yapıyolar sizde atlıyosunuz.ne de olsa tarafsızsınız, objektifsiniz ya ...
hd 4850 kötü bir seçim değil.şu an 8800 almasam 4850 almayı düşünebilirdim.Sadece nvidia mahfoldu , duvara tosladı gibi ibareler çok ilginç , anlamsız , tuhaf.ATİ borsaya açıldıda siz hissemi aldınız
1680*1050 2X AA Vsync açık şekilde Vista testi lazım. mininum 40 -60 Fps veriyorsa 8800gt yi satıp alayım bu kartı. Testler için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkep
Gülüyorum.. hd 4850 e2180 ile darboğaz yapıyo da 8800 gt yapmıyomu ? o kadar abarttınız ki 4850 yi . o kadar yazdım 8800 ile 4850 arasında fark olmuycak ,olsada çok büyük bi fark olmuycak diye kimse inanmadı. ve halada inanmıyosunuz.olamaz olmamalı diyosunuz.199+kdv fiyatından belli mantık kursanıza.iyi reklam yapıyolar sizde atlıyosunuz.ne de olsa tarafsızsınız, objektifsiniz ya ...
hd 4850 kötü bir seçim değil.şu an 8800 almasam 4850 almayı düşünebilirdim.Sadece nvidia mahfoldu , duvara tosladı gibi ibareler çok ilginç , anlamsız , tuhaf.ATİ borsaya açıldıda siz hissemi aldınız
Haklısın. Şu an 8800gt ile yüksek çözünürlükte birçok oyunda iyi, son günlerde fiyatıda iyice düştü. Ati nin bu modelinin ne kadar güçlü olduğunu ancak bana göre Crysis testi ile öğrenebileceğimizi düşünüyorum.
Yeni kart alacaklar ister bunu yada ucuzlayan 8800gt lerden alabilirler. Tüketiciye yaradı sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 22 Haziran 2008; 1:07:25 >
arkadas kart 9800GTX i ve GTX+ gecen bir kart ki bu daha 4850 ve bunun 4870 ve RV7700XT si var ve su anda GTX280 ve 260 beklenen kadar performansli cikmadi genel olarak kartlara karsi boyle su anda kullanima sunulan 4850 3850 ye gore %80 -90-100 lere yakin performans sergiliyor ve sen hala 8800GT ye yakin diyorsun milletin ATI hisselerini almasi sorun degil herkez kendi gorusunu yansitiyor ve eger ki 4850 o kadar iyi olmasaydi 980GTX in fiyati 199dolar olmazdi !!! simdi nedenmek istendigini umarim anlamissindir ATI bile belki su anda kartin performansina sasiriyordur cunku bu karti 8*** serisine konumlandirmisti ancak kart GTX260 a yaklasiyor ve bunu goren Nvidianin tabiri caiz ise etekleri tutudmasi da normal
son olarak 2** kusur liraya satilan kart 4***kusur liralik karti tokatliyor aradaki fark bu