Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TR DE �°LK HD 4850 TESTLER�°

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: TR DE Ã�°LK HD 4850 TESTLERÃ�° Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bonser24

21 Haziran 2008; 14:32:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Bu kart Zotac AMP ayarlarındaki 8800GT'den ortalama %10 hızlıdır arkadaşlar. Kimse aksini ispat etmeye çalışıp boşuna polemiğe girmesin. Kartın oc'lu TOP modelleri çıktıkça, fark daha da açılacaktır. 200$ seviyesinde son derece alınasıbir kart oluyor yani. Verilen para son kuruşuna kadar değer. Ben 6 ay kullandığım 8800GT'mi satıp eski X1950Pro'mu takınca görüntü kalitesi farkına ağzım açık kalacak şekilde baktım. Hele AA kalitesi ATI'de inanılmaz iyi seviyede. Race Driver Grid oyununda 8800GT ile 16X AA'da arabanın arka kanadındaki tırtıklar canımı sıkıyordu ve hiçbir AA seviyesinde o tırtıkları yokedememiştim. X1950'yi takıp kasmasın diye 4X AA'ya düşürdüm ve ne göreyim, arka kanattaki tırtıklardan eser yok. Görüntü kalitesi ve filtreleme olarak ATI hakikaten ya çok önde, ya da Nvidia birşeyleri kırpıyor...

işte budur..

anlamadığım nokta görüntü kalitesi konusunda hala diretiyorlar..ati x1000 serisi ile bile nvidia nın 8800 serisinden daha iyi ise söyleyecek söz bulamıyorum..bendede x1950pro var.kartımdan kopamıyorum..ama sistemi komple değiştirsem alacağım tek kart 4850 olacaktır..
nazi81

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 14:33:16 

St Batuhan kardesim sen neden bukadar parlıyosunki ucu sanamı dokunuyor hayır ben sadece sormak istedim...

(AMD ATHLON 64 X2 6400+ 3.21 GHZ) (ASUS M2N32WS PRO) (GAİNWARD 8600GTS 512MB GPU 675MHz MEMORY 2016MHz SHADER CLOCK 1450 Mhz) (OCZ 4X1 5-5-5-15 800 MHZ)(CORSAİR 450PSU) (CREATIVE SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY)(LG L1900R) (2XSEAGATE ST3250410AS 250GB) (SHARKON REBEL9)
geberit

21 Haziran 2008; 14:41:31 

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Bu kart Zotac AMP ayarlarındaki 8800GT'den ortalama %10 hızlıdır arkadaşlar. Kimse aksini ispat etmeye çalışıp boşuna polemiğe girmesin. Kartın oc'lu TOP modelleri çıktıkça, fark daha da açılacaktır. 200$ seviyesinde son derece alınasıbir kart oluyor yani. Verilen para son kuruşuna kadar değer. Ben 6 ay kullandığım 8800GT'mi satıp eski X1950Pro'mu takınca görüntü kalitesi farkına ağzım açık kalacak şekilde baktım. Hele AA kalitesi ATI'de inanılmaz iyi seviyede. Race Driver Grid oyununda 8800GT ile 16X AA'da arabanın arka kanadındaki tırtıklar canımı sıkıyordu ve hiçbir AA seviyesinde o tırtıkları yokedememiştim. X1950'yi takıp kasmasın diye 4X AA'ya düşürdüm ve ne göreyim, arka kanattaki tırtıklardan eser yok. Görüntü kalitesi ve filtreleme olarak ATI hakikaten ya çok önde, ya da Nvidia birşeyleri kırpıyor...

işte budur..

anlamadığım nokta görüntü kalitesi konusunda hala diretiyorlar..ati x1000 serisi ile bile nvidia nın 8800 serisinden daha iyi ise söyleyecek söz bulamıyorum..bendede x1950pro var.kartımdan kopamıyorum..ama sistemi komple değiştirsem alacağım tek kart 4850 olacaktır..

Daha önce Ati x1300 pro kullanan ve sonra 8600 gt ye geçen biri olarak dediklerini %100 katılıyorum.Fakat şunu sölemek istiyorum Nvidia görüntü kalitesinden ödün bile verse oyunları daha oynanabilir bir fps ile oynatıyor değişik bişey bu tarif edemiyorum Ati ler ömürnerini birden tamamlarken Nvidialar sürünmeye devam ediyor ama genede ölmüyorlar.Pahalı kartlar kullanmayan ve görüntü işinide pek kafaya takmayan biri olarak buda benim işime geliyor.Bu dünyada dürüst olanları ve doğru söyleyenleri hep dışlarlar Ati de hep dürüst oldu bu konuda ve piyasadan dışlanıyor Nvidia karşısında ama dünya böyle malesef.Biraz felsefik bi yaklaşım oldu ama idare edin

AMD Athlon 64 3200+ Abit An8 Ultra 1 GB Ram Lg Dvd-Rw Samsung Cd-Rw Samsung Syncmaster 763mb Asus Ta-230 160 GB Seagate Hdd Palit Sonic+ Acer Tm2420 Sennheiser EH-150 Sony Lbt-Xb6.

MaTaDoR

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 14:49:23 

O konuda haklısın Geberit, Nvidia oyunları çok daha iyi FPS değerlerinde oynatıyor. Zaten o yüzden tercihim 8800GT olmuştu. Ama artık 4850 ve 4870 ile beraber görüntü kalitesinin yanında performans anlamında da ATI Nvidia'yı yakaladı. Bu yüzden yeni 4000 serisi tam alınası kartlar diye düşünüyorum.

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

gorkem9000

21 Haziran 2008; 14:52:33 

quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

shiftdelete'de bir test yayınlanmış....
http://shiftdelete.net/site/200806214538/ATI-Radeon-HD-4850-Testte.html

vaşşş Ati resmen koymuş yaf

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.0GHz --- 2 GB RAM Kingston DDR 2 800 Mhz --- Sapphire Radeon X1800 GTO --- 320 GB SATA II --- Gigabyte Supports Amd Am2+Phenom /Am2 Athlon 64 Series --- 5+1 Creative İnspire 5200.
geberit

21 Haziran 2008; 14:58:04 

quote:

O konuda haklısın Geberit, Nvidia oyunları çok daha iyi FPS değerlerinde oynatıyor. Zaten o yüzden tercihim 8800GT olmuştu. Ama artık 4850 ve 4870 ile beraber görüntü kalitesinin yanında performans anlamında da ATI Nvidia'yı yakaladı. Bu yüzden yeni 4000 serisi tam alınası kartlar diye düşünüyorum.

Tabiki zaten o yüzden piyasada çeşitli arzlar var ben bakmam öbürü bakar bu bana yeter diyen olur öbürü yetmez der çeşit olması rekabet içinde iyi birşey bu arada yukarda söylediğim Ati'nin diğer serileri içindi şu an alacak olsam bende 4000 serisi alırım bu seri biraz özel oldu çünki.

AMD Athlon 64 3200+ Abit An8 Ultra 1 GB Ram Lg Dvd-Rw Samsung Cd-Rw Samsung Syncmaster 763mb Asus Ta-230 160 GB Seagate Hdd Palit Sonic+ Acer Tm2420 Sennheiser EH-150 Sony Lbt-Xb6.

amo

21 Haziran 2008; 15:08:25 

İmzamdaki sistemle az önce aldığım Crysis SS ler:

1440x900 çözünürlükte, 8xAK bilmem ne ayarların hepsini açtım,
sistem ayarı yüksekte ( HIGH )

çoğunluk olarak çatışma sahnesinden aldım, yoğun çatışmalarda ortalama 15-16 fps ye indi,
hafif takılmalar olsada 15 fps o kadar oynanamayacak fps değilmiş,
işlemci, ekran kartı ve ram default hızda:

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Asus P5Q Deluxe P45 / Intel Core Quad 6600 2.4Ghz G0 Edişın / nVidia-Zotac GTX 260 / 4GB OCZ Platinum XTC DDR2 / 2x250 GB Seagete / Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty / Enermax Big Chakra / Samsung 931MB Widescreen LCD / Logitek SX3200 - Logitek G9 Lazer Mouse.............................................
HRNclk777

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 15:09:03 

4850 bioshock da resmen silmiş

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3338&p=12

------
HRNclk777

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 15:14:34 

Ne zamandır beklediğim durum,crossfire 4850 tek kart 4850den 2 kat fazla fps veriyo ilk defa

------
ecay

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 15:16:03