Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DİJİTAL TV KARTI İÇİN NELER GEREKLİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> DİJİTAL TV KARTI İÇİN NELER GEREKLİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tulamistad

20 Haziran 2008; 18:47:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşlar ben pc me bir dijital tv kartı almak istiyorum lakin bizim evde uydu recevir gibi eşya yok yani televizyonun anteni normal piyasada 15 milyona satılan antenlerden ama apartmanda komşuların çanak antenleri var bu antenlere tv kartını bağlayabilirmiyim uydu alıcı gerekiyomu
biraz internetten araştırdım sadece antene bağlanıyo diye duydum ama genede sizlere sormak istedim birde lnb denen cihaz gerekiyormuş bu cihaz ne işe yarıyo birtürlü anlamadım çok pahallımındır

tv kartı içinde alttaki kartı almayı düşünüyom sizce iymidir
http://www.sanalmarketim.com/urun/77cf6e779538be3e5f20092bf1c532ff/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A22%2Csxmi%3A176&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulamistad -- 20 Haziran 2008; 18:50:42 >

altanelk

20 Haziran 2008; 20:16:25 

arkadaşım skaystar2 uydu kartı iyi bi seçim ama bu kartın 2.6d versiyonu varsa onu almanı tavsiye ederim bendede bu karttan var 2.5yıldır kullanmaktayım bu linkteki kart 2.8 versiyonu bu versiyonda tuner bordun üzerine yapılandırılımıştır 2.6d versiyonunda samsung tuner vardr eger türksat uydusunu izliyeceksen bir tane çiftli lnb alarak komşularından biriyle çanağı ortak kullanabilirsin hem türksat hemde hotbird veye başka bir uyduyu da izlemek mümkün ama çanakları birleştirmek için dayzek alman gerekir ilave olarak birtane daha çiftli lnb gerekir sana 2.6d versiyon kartın resminide yolluyoırum +lnb denilen cihaz uydudan gelen yüksek frekanslı yayını alma görevi yapmaktadırbu yayın anten kablosu vasıtası ile receiver denilen uydu alıcıları ile (skaystar2) görüntüye dönüştürülür bilgisayar yada tv de mpeg2 kalitesinde izleme imkanı saglar çiftli lnb nin fiyatıda 30-40ytl arasındadır.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanelk -- 20 Haziran 2008; 20:24:39 >

tulamistad

21 Haziran 2008; 1:25:15 

arkadaşım verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.senin dediğin kart bilmiyorum en son versiyonmuu bide ben vista 64 bit kullanmaktayım bunun için senin dediğin kartta işletim sistemi olarak vistada sorun çıkartmazmı bide türksat ve horbid nedir anladığım kadarıyla bunlar sunucular ve her ikisinede tek tek anten lazım ben şimdilik bir tane düşünüyorum arkadaşım yani bide çanak derdiylen uğraşmak istemiyorum zaten bütçem kızıtlı
bide 2.8 versiyonu ylan 2.6 versiyonu arasında kullabilirlik oranında ne fark vardırki sadece tunerlerimi farklı bunlardan 2.6 nın yaptığı belli bir işi 2.8 yapmazmı. hadi 2.6 yı almaya karar verdik ki bunu nerden bulacağız ben çok araştırdım ama bir türlü bulamadım.

altanelk

21 Haziran 2008; 1:54:27 

Bende teşekkür ederim arkadaşım 2 kart arasında aslında hiç bi fark yok sadece biri yeni üretilen bi model digeri ise bi kaç yıl önceki bi model ama 2.8 versiyonu kalite yönünden vasat ucuz maliyet açısından kullanılan parçalar ve üretim tekniği basite indirgenmiş ben o yüzden bulabilirsen 2.6d versiyonundan al dedim kalite olarak daha iyi sadece her iki kartta vistada vede xp de çalışır türksat ve hotbird dediğin gibi yayınların alındığı türk ve avrupa uydusu sana 1 tane çiftli lnb ile türksat yeterli olur.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> DİJİTAL TV KARTI İÇİN NELER GEREKLİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CoolIT Dual Drive
CoolIT’nin Dual Drive Bay Soğutucusu ile RV670 Gaza Geldi
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç