hadiiii inanmıyorum ya kesinlikle alsın ses kartı alacak olan kaçırmasın benim fatal1ty arızalı çıkmıştı bi daha durumum olmayınca xtrememusic e döndüm xtrememusicden fakları sadece ön panel ve oyunlarda değil tizleride daha iyi veriyor bu kart xtrememusic e göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 20 Haziran 2008; 17:11:10 >
xtreme music kartım vardı yandı, vistada ses kötüydü.. gidip geliyom alsammı diye, son durumlar nedir acaba vista için yeni driverler falan çıkmış, tam performans alınabiliyormu?
vista için daniel k diye creativenin amerika forumunda sorunu çözen bir vardı kendi driverleri ile çözmüiş bunu ve ücretsiz yayınlıyor şu an creative yasaklamıştı çalışmalarını ancak geri izin verdiler şu an onlarla çalıştırabilirsiniz
Johnathan "Fatal1ty" Wendel dünyada tanınan en iyi oyuncudur .Turnuvanın 8 yılında oynamış, 55 yarışmaya katılmış ve 38 tane birincilik ödülü almıştır. Fatal1ty tüm dünyayı dolaştı ve en iyilerle karşılaşıp para ödülleri ve gittiği her yerde alkış kazandı.
"Ben ' yarışırken, rakiplerimin nerede olduğunu bilmek için en üst sınıf performans ve en gerçekçi sese ihtiyaç duyarım ve Sound Blaster X-Fi bunu benim için sağlar...Daha hızlısı ve iyisi yok!."
"Ben sadece adımı çok iyi ürünlerde kullanırım."Eğer gerçekten ciddi bir oyuncuysanız; bunlardan birtanesine muhakkat sahip olmanız gerekir"
Bende de fatality gamer var ama oyun için almadım. Yani sırf oyun için demeyin söğüşleyin fiyatı tekrar yükselmeden batan geminin malı bu bir daha bulamassınız Zaten x-fi çipli kartlarda ses kalitesi olarak pek bir fark olduğuna inanmıyorum.