arkadşlar tv yi aldım süper tv!! kurdum .hatta dün portekiz-almanya çayrek finalini izledim lig tv den çok süperdi.iyi ki 37 inç almamışım.40 çok güzel....sony 40w4000 den bahsediyorum tabi.
hemen pc yede bağlamak istedim tabii... benim ekran kartında vga ve dvi var.benim dvi to hdmi kablom yada dönüştürücüm olmadığı için...VGA dan bağladım sonuç güzeldi ama hdmi den de bağlamak istiyorum sonuçta full hd görüntü alamadım.onu kablo yada dönüştürücü alınca deneyeceğim... AMA tv ye pc ile aynı anda SES aktaramadım.sesi bir ucu pc ye bağlı bir ucu sağ ve sol olmak(ismi rca'ymış herhalde) üzere iki çıkışlı kabloyla bağladım.pc görüntüsü varken ses gelmiyo.ses varken görüntüyü alamadım. PC den SES veGörübtüyü anı anda nasıl aktarabilirim???????
HDMI to HDMI bagalayinca ses almak icin ne yapmak gerekir. Bende HDMI to HDMI Bilgisayarin sesi Tv ye aktarilmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin
vga sesi aktarmaz hdmi-dvi bağlayınca tvden ses alabilirsiniz
HDMİ,HDMİ bağldıysanız sanırım ATİ HD ekran kartlarından kullanıyorsunuz bağlantıyı kurduktan sonra denetim masası/ses özelliklerine girip ses çıkışını ekran kartı olarak seçmek gerekiyor bu kadar.