4 tane paşası 256 albay 512 yarbay 1000 tane binbaşısı olan kısaca şeyini sallasan rütbeliye çarptığın bi yer kardeş senin şafak kaç????...
Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB SATA II+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 500GB - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro...
Fakat eğitim öğretimde lise dersleri eğitimi olarak fen liseleriyla yarışabilir... Özellikle İngilizceyi çok kasıyolar bunun için bütün masrafları bile göze alabilirler!...
Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB SATA II+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 500GB - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro...
zamanında bende kuleli askeri lisesine başvumuştum 96 - 97 yıllarıydı sanırım. mülakatım çok iyiydi ama yazılı sınavda elendim. çok güzel tarihi bir okul imkanları da çok geniş. ama bana kısmet olmadı. şimdide 323. dönemde yedek subay olmak için şansımı denicem. kısmet artık Allah herkesin gönlüne göre versin.
bazı arkadaşlarda okulun zorluğundan bahsetmiş tabiki zor olacak oraya tatil yapmayamı gidiyorsunuzki zaten başarısız olanlarıda hemen okuldan atıyorlar. bence kıymetini bilin zorunuza gidiyorsada yapmayın. yanlız zorlukları sonucunda eminimki rahat edeceksiniz. hadi kalın salıcakla.
Arkadaşlar hep demişimdir böle işler yürek ister her baba yiğidin harcı değildir diye başarısız olanı atma falan yok zorlanan kafasına uymayanlar kendi isteğiyle ve aile rızasıylaokldan cıkabiliolar...
ve eğitim öğretimlerine kaldıkları yerden devam ediyolar tabiiki de başarılıda oluyolar...