Arkadaşlar yardım edin lütfenn.. Ben de x540 ya da x530 almaya karar verdim ama hangisini alacağıma karar veremedim. Birincisi: hangisini almalıyım İkincisi: bu logitech ler creative 4400 inspire de olduğu gibi hava portundan vuff vuff die gıcık edici bi ses çıkartıomu?
Arkadaşlar yardım edin lütfenn.. Ben de x540 ya da x530 almaya karar verdim ama hangisini alacağıma karar veremedim. Birincisi: hangisini almalıyım İkincisi: bu logitech ler creative 4400 inspire de olduğu gibi hava portundan vuff vuff die gıcık edici bi ses çıkartıomu?
yok öyle bir ses çıkarmıyor....ben creative hayranıyım ama bu sefer logitech dedim, pişmanda olmadım...
ben x530'a da baktım x540'a da, sonunda x540 aldım, kumandasının avantajı yeter....yinede sana kalmış, ama x540'ın kumandasına bak derim..
Allah razı olsun arkadaşım.Ya ama gorsen o vuf vuf sesinden müzik flan dinlenmio(bastırıyo adeta ) İçime bi rahatlama geldi.Fiyatı da Zaten benim için bass onemli.
Allah razı olsun arkadaşım.Ya ama gorsen o vuf vuf sesinden müzik flan dinlenmio(bastırıyo adeta ) İçime bi rahatlama geldi.Fiyatı da Zaten benim için bass onemli.
bass'ı kuvvetli, ama sen yinede almadan önce bir dene, bak, sonradan pişman olma, herkesin kulağı farklıdır
Arkadaşlar ben de xtreme planitum fatality'ye baglanmak uzere bir sistem dusunuyorum. Benim icin baslardan ziyade dogala yakin bir ses ve iyi bir akustik lazim tizler cok cok onemli... Kafam stereo sistemlere de kaymiyor degil ama film de izledigim icin surroundan da vazgecemiyorum napariz