arkadaslar yeni mönitör alcam Samsung 2232BW - 2232GW - 226BW bu üçünden birini almayı düsünüyom
Aslında ilk önce 226BW alcaktım daha sonra 2232BW cıktığını duydum... Forumda okudum mönitör hakkında biseler ölü piksel ses cıkarma gibi sorunalr varmıs acıkcası kafam karıstı bu 3 mönitörden hangisi daha iyi Hangisini önerirsiniz fiyatları nasıl ?
2 hafta önce sanırım 2232GW aldım gigatekten.Şahsen pişman olmadım NFS Carbon,PES2008 ve normal divx filmlerde falan muhteşem görüntü var. Tavsiye ederim.
Beyler şu 2232 GW alanlar bi inceleme yapsa da foruma eklese süper olur. Ben de almayı düşünüyorum. Özellikle X2200W mu yoksa 2232GW mu arasında acayip tereddütteyim.
Beyler şu 2232 GW alanlar bi inceleme yapsa da foruma eklese süper olur. Ben de almayı düşünüyorum. Özellikle X2200W mu yoksa 2232GW mu arasında acayip tereddütteyim.
Aynı durumundaydım ;
Gigatek'ten BenQ sipariş etmiştim ta ki http://resim.donanimhaber.com/m_24244563/tm.htm buradaki yazılanları okuyana kadar.Sonrasında siparişi iptal ettim ve Samsung 2232GW yollamalarını istedim bugün. Bence 2232GW..
Acer AS5920G-702G25MN-Vista Ultimate 64Bit SP1/MacOSx Leopard Playstation 3 GTA IV Bundle Pack Sony Cybershot DSC-W300 13.6 Mp Western Digital 250GB Passport 2.5" iPhone 8GB
Ben de, biraz daha gaz alırsam bugün 2232GW siparişi vereceğim, Netsiparis.com'dan. Şu anda, en ucuz orada bulabildim. Tek derdim, backlight çok rahatsız edecek mi? Kullananlar biraz daha görüşlerini yazabilirse sevinirim.
Bu arada arkadaşlar, Samsung monitörlerde 3 ve üzeri ölü pixel'e garanti verdiklerini öğrendim. Bu demek oluyor ki, net'ten sipariş ettiğim monitörde bir tane dahi ölü pixel çıkarsa, monitör elimde kalıyor, değiştiremiyorum... Tabi yanlış anlamadıysam??
Sizce ne yapmalıyım, internetten sipariş vereyim mi?
Şu an 2232GW yazmaktayım.Çok çok çok beğendim.Acayip güzel..Ölü pikselde çıkmadı,arkada aydınlatma yoksa yansımada yok.Gigatek'e tşkler.Tavsiye ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkie -- 26 Haziran 2008; 18:03:15 >
Acer AS5920G-702G25MN-Vista Ultimate 64Bit SP1/MacOSx Leopard Playstation 3 GTA IV Bundle Pack Sony Cybershot DSC-W300 13.6 Mp Western Digital 250GB Passport 2.5" iPhone 8GB
Şu an 2232GW yazmaktayım.Çok çok çok beğendim.Acayip güzel..Ölü pikselde çıkmadı,arkada aydınlatma yoksa yansımada yok.Gigatek'e tşkler.Tavsiye ederim..
krdsm hayırlı olsun odandan genıs acı yakın aydınlık karanlık bı kac resım eklermısın
bende GW almyı dusunuyorum 1 ay sonra 1 aylık paramı verıcem artık cok arastrdm... 22 inch te hemen hemen en ıyı goruntu ve ozellıkler 2232Gw DA ....bı cok yabancı forumuda okudum ıncelmelere baktm vss........ sımdı sen gaza getırdın 1 ay gecmez valla ;)
mumkunse en kısa zaman da 17 ınch PHILIPS 107 E4 CRT koca kafa monıtorumden kurtulmak ıstyrmmmmmmm!!!!!!
krdsm hayırlı olsun odandan genıs acı yakın aydınlık karanlık bı kac resım eklermısın
bende GW almyı dusunuyorum 1 ay sonra 1 aylık paramı verıcem artık cok arastrdm... 22 inch te hemen hemen en ıyı goruntu ve ozellıkler 2232Gw DA ....bı cok yabancı forumuda okudum ıncelmelere baktm vss........ sımdı sen gaza getırdın 1 ay gecmez valla ;)
mumkunse en kısa zaman da 17 ınch PHILIPS 107 E4 CRT koca kafa monıtorumden kurtulmak ıstyrmmmmmmm!!!!!!
Evet foruma herkes bi 2232GW resimlerle inceleme bekliyor.Farkındayım.Haftaya pazartesi öğlen fotolar çekeceğim.Makine yanımda yok haftasonu alacam yanıma..Bi bakıma inceleme yapabilirim sizin için :)