Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[b]Ethernet ile internet ve wireless kart ile paylaşım nasıl yapılır?[/b]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> [b]Ethernet ile internet ve wireless kart ile paylaşım nasıl yapılır?[/b] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sonneillon

20 Haziran 2008; 14:17:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kablolu adsl modem bilgisayarıma ethernet ile bağlı. Laptopuma interneti wireless kart ile paylaştırmak için masaüstü bilgisayara edimax wireless kartı aldım ama kurulumu yapamadım. Masaüstü bilgisayara ethernet ile internet alırken wireless kart ile nasıl yayın yapacağım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

access point denen bi olay varmış onu da anlatabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonneillon -- 20 Haziran 2008; 15:27:37 >

Intel Q6600 B3, Gigabyte P35C-DS3R, Msi Nvidia 8800 gtx, 2X1 gb twinmos 800 mhz, Seagate 2x1 320 gb Raid0, Western Digital 1x1 160 gb, 22' Samsung 226BW LCD, Razer Copperhead Mouse, Zerotherm Nirvana hava soğutma, 2x1 Noctua 12cm kasa fanı
sonneillon

21 Haziran 2008; 13:19:11 

yardım yok mu :(
techcentre
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Haziran 2008; 13:52:38 

Bilgisayarına taktığın kart ile ancak internet alırsın dağıtım yapamazsın. Access Point tam senin istediğin şeyi yapıyor. Yani arkasındaki ethernet portuna kablo ile giren interneti kablosuz olarak yayına veriyor ve wireless adaptörü olan bilgisayarlarda bu access pointin yaydığı sinyalleri alıyor.
alimakkaya

21 Haziran 2008; 15:10:59 

1- Wireless kartin gerekli suruculerini kur, ag baglantilari altinda wireless kart (veya usb dongle) icin bir baglanti oldugunu gordukten sonra.
2- Masa ustu bilgisayari ve diz ustu bilgisayarini "ad-hoc" baglanti modeli ile birbirine bagla, bunun icin internette dokuman bulabilirsin, ben daha once yapmadigim icin adimlarini yazamiyorum.
3- Masa ustu bilgisayarinda wireless kart ile normal ethernet kartini koprule (iki karti birden secip sag tikladiginda kopruleme secnegi cikacatir)
4- notebookdan wireless baglantiyi onar, bu asamada notebook un da modem uzerinden ip alip internete baglanabiliyor olmali.

bunun tek dezavantaji olacaktir, pc yi acmadan laptop ile internete baglanamazsin.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> [b]Ethernet ile internet ve wireless kart ile paylaşım nasıl yapılır?[/b] Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar