Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
servis yok sorunu (iphone 1.4)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> servis yok sorunu (iphone 1.4) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iguvenilir

20 Haziran 2008; 13:35:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba,
3 aydır iphone kullanıyorum çok memnunum

1.4 ---- 16 gb

en çok da "baha40n" bana bu konuda yardımcı olmuştur.

ancak 1 aydır servis yok mesajı almaktayım..iphone kapatıp açtığımda sorun gideriliyor. Ayrıcada 2 kere iphone sıfırladım yeniden kurdum..ama geçici bir çözümü bilen var mı?

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 16:46:08 

Şimdi bu konuda sana bir sürü soru sormam gerekiyor ama hangi birinden başlayayım bilemiyorum ki
Birinci olarak hangi programlar yüklü sende onu bilmek yararlı olur.
Bu iki kez "Restore sanırım" sıfırlamanda bi değişiklik oldu mu? yani sinyal yok bilgisi düzeliyor mu yoksa bildiğini mi okuyor?
Bir de yüklemiş olduğunuz programlardan kaynaklanan bir durum sözkonusu olabilir.
Senden gelecek cevaplara göre bir yön verelim. Neden ve nasıl olduğunu da hatırladığın kadarıyla yazarsan iyi olur.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
iguvenilir

20 Haziran 2008; 17:19:52 

Öncelikle ilgine teşekkür ederim...

sizin sayfanızdaki bilgiler doğrultusunda programları yükledim aynı zamanda da 1-2 oyun yükledim ..o kadar... sıfırlamadan sonra problem düzeldi gibi gözüküyor ama akşam iphone 'u kapatıp sabah açıtığda...hat geliyor 5 dk sonra tekrar servis dışı oluyor..kapatıp açmayı 3-4 ke yaptığımda düzeliyor ve akşama kadarda bir problem yaşamıyorum....

şunuda söylemek isterim ...mesajların açık gelmemesi için sizn sayfanızdaki tanımlamaları yaptıktan sonramı bunu yaşıyorum bilemiyorum..bununla bir ilgisi yok sanırım...

kısaca bunları söyleyebilirim...

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 17:43:36 

quote:

Orjinalden alıntı: iguvenilir

Öncelikle ilgine teşekkür ederim...

sizin sayfanızdaki bilgiler doğrultusunda programları yükledim aynı zamanda da 1-2 oyun yükledim ..o kadar... sıfırlamadan sonra problem düzeldi gibi gözüküyor ama akşam iphone 'u kapatıp sabah açıtığda...hat geliyor 5 dk sonra tekrar servis dışı oluyor..kapatıp açmayı 3-4 ke yaptığımda düzeliyor ve akşama kadarda bir problem yaşamıyorum....

şunuda söylemek isterim ...mesajların açık gelmemesi için sizn sayfanızdaki tanımlamaları yaptıktan sonramı bunu yaşıyorum bilemiyorum..bununla bir ilgisi yok sanırım...

kısaca bunları söyleyebilirim...

Kafanıza takılan tereddütleri gidermek için o şüphelendiğiniz uygulamayı kaldırınız ve bir kaç gün de diğer türlü kullanınız ama bu uygulama bende de var ve bir sorunum yok.Siz yine bir deneyin belki farklı programlarla çakışma olmuş olabilir mi acaba diyorum

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
MrtPlt

22 Haziran 2008; 15:24:45 

aynı sorun bendede var kullandığın şebekeden kaynaklanıyor turkcell misal ben kayıt ettirmedim yarın gidip ettiricem 1 ay içinde giriş çıkış yapmış bi pasaport bul

bozmen

22 Haziran 2008; 19:02:48 

Herkeze merhaba,

No Service hatasını cominacation board bozuk olduğu için veriyor dediğiniz gibi telefonu kapatıp açınca geçici olarak çalışıyor fakat aradan biraz zaman geçince tekrar no service yazıyor.
istediğiniz kadar reset atın yada ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde düzelmiyecektik.

tek cözüm cominacation board'u değiştirmeniz lazım fakat onun içinde 200-250 euro istiyorlar yaptırmaya değermi bilmiyorum.

iguvenilir

23 Haziran 2008; 14:28:53 

ilginize teşekkür ederim...

bu arada iphonun sesini yükseltmek için yapılması gereknleri yaptım (tabiki baha40n'ın bilgileri doğrultusunda) ama yinede sesinden pek memnun değilim...

acaba başka önerisi olan var mı?

not: bu arada servis yok sorunu dün ve bugün hiç yaşamadım..herhangi bir program silmedim...

hadi hayırlısı ...

baha40n

23 Haziran 2008; 15:10:13 

Iphone'un hoparlöründeki seste hala kalite arayan arkadaşlara şaşıyorum.Bunu alırken araştırmadan almış olamazsınız.Hem bu donanımsal bir durum ve öyle dışardan bir müdahale ile güzelmesi de mümkün değildir.Bunu ancak kulaklıkla kullandığınızda mükemmel ses elde edersiniz. Ses yükseltmeden ziyade,ses kalitesine etki edecek başka bi şey bildiğim kadarıyla henüz yok.
Ayrıca,sorunun devam etmediğine senin adına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 23 Haziran 2008; 15:12:23 >

iguvenilir

25 Haziran 2008; 12:59:13 

selam,

evdeki statik ip özeeliğindeki kamerama iphondan bağlanmanın bir yolu var mı acaba?

ayrıcaq istanbul trafiğini canlı izlemenin bir yolu var mı?

şimdiden ilginize teşekkür ederim.

@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Haziran 2008; 14:01:38 

tabi baglanırsın ama flash yolu ile izletiyor sana karsıdan gelan macromedia flash player modunda gelecek sana capture su an ıtıbarı ıle mumkun deıl neden dıceksın iphone flash destegı yok suan ıcın senın yapacagın tek sey safarıyı acıp ip'yi yazıp go demek olacak ama suan ıtıbarı ıle mumkun degıl
baha40n

25 Haziran 2008; 14:02:45 

Bilgisayarındaki veya bilgisayarınla irtibatlandırılmış kameraya ORBLive programı ile bağlanabilirsin.
İstanbil trafiğini izleyebilecek sorun hala çözülmedi.Geçtiğimiz günlerde bi yerden sabit canlı kameralara ulaşıyorduk ama o da yalan oldu galiba Çünkü görüntüde haraket var ama genelde gece gündüz vs değişmiyor.Ya da bana denk gelmedi.

iguvenilir

26 Haziran 2008; 11:16:39 

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim...

söylediğiniz gibi OrbLive programıyla müzik ve filmlerime ulaşıp seyredebildim.. (çok tatminkar olmasada görüntü) ancak statik ip özelliğindeki kamerama ulaşamadım (flash desteği şart)

bilginize

memetrix75

29 Temmuz 2008; 18:18:26 

ya arkadaslar bende de 3 gundur no servis yaziyor ve hic gelmiyor turkcell yazisi.telefonumu daha once bir cok defa restore ve unlock yaptim.su anda telefonda kendi standart programlari var. ayni zamanda da wireless yok.(enable to join network) yaziyor baglanmak istedigimde.ne yapacagimi sasirdim valla.hat yok wireless yok.bu arada mac kullanicisiyim.yardim edecek arkadaslara simdiden tesekkurler