Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lütfen BiR Bakın kafayı sıyırıcam..!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Lütfen BiR Bakın kafayı sıyırıcam..!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
poldox

20 Haziran 2008; 13:01:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Airties RT-103 tipi modem kullanıyorum 2 gündür 10dk bir internet kopuyor bağlanıyor-kopuyor bağlanıyor,sürekli böyle Türk Telekomu aradım bi sorun gözükmediğini söylediler.Neden sürekli internetim kesiliyor lütfen bi yardım edin Kafayı sıyırıcam Şimdiden Teşekkür EderimM..

bolu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 14:39:43 

arkada ethernet kablosunu bağladığın yeri kontrol et büyük ihtimal iyi oturmuyordur ya da yalamadır.elinle bastırmayı dene.ethernet kablosunu değiştir ne bilim ondan sora yaz.olmadı telefon et gelsinler baksınlar.onarılmazsa yenisini verirler heralde

poldox

20 Haziran 2008; 15:01:52 

ethernet kablosunu değiştirdim bastırdım oturttum her şeyi yapdım ama genede 10dk sonra kopuyo baglanıyo anlamadım noluyor modem de daha yeni 2 ay oldu alalı. lutfen bi yardm

ruzgarcx

20 Haziran 2008; 19:56:29 

airties modemlerde sanırım normal birşey çünkü ben artık takmıyorum..ttnet bandrollu rt205 dakikada tam 10 defa evet abartısız 10 defa kopuyor bağlanıyor..Bazen bu süre 5-10 dakikalığına çıkıyor..Koptuktan 10-15 saniye sonra yeniden bağlanıyor, ben de bu arada airtiese rahmet okuyorum gelince yeniden devam ediyorum gezintime..Bu böyle devam ediyor, çözüm yok..İlk çalıştırmalarda da arkadaki elektrik kablosunu çıkarıp 5-6 saniye bekledikten sonra ancak bağlanabiliyorum..Bakalım bu modeme daha ne kadar sabredecem..

ccnablade

20 Haziran 2008; 21:44:53 

firmwarelerinizi kontrol edin sorun ondan kaynakli olabilir olmazsa 444 0239 u arayin.

Sessiz sular, derinden akar.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Lütfen BiR Bakın kafayı sıyırıcam..!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Plato bilgisayar röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Plato bilgisayar röportajı
oshiba LCD ve HD-DVD
Compex 2007 : Toshiba LCD ve HD-DVD oynatıcı Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç