Airties RT-103 tipi modem kullanıyorum 2 gündür 10dk bir internet kopuyor bağlanıyor-kopuyor bağlanıyor,sürekli böyle Türk Telekomu aradım bi sorun gözükmediğini söylediler.Neden sürekli internetim kesiliyor lütfen bi yardım edin Kafayı sıyırıcam Şimdiden Teşekkür EderimM..
arkada ethernet kablosunu bağladığın yeri kontrol et büyük ihtimal iyi oturmuyordur ya da yalamadır.elinle bastırmayı dene.ethernet kablosunu değiştir ne bilim ondan sora yaz.olmadı telefon et gelsinler baksınlar.onarılmazsa yenisini verirler heralde
ethernet kablosunu değiştirdim bastırdım oturttum her şeyi yapdım ama genede 10dk sonra kopuyo baglanıyo anlamadım noluyor modem de daha yeni 2 ay oldu alalı. lutfen bi yardm
airties modemlerde sanırım normal birşey çünkü ben artık takmıyorum..ttnet bandrollu rt205 dakikada tam 10 defa evet abartısız 10 defa kopuyor bağlanıyor..Bazen bu süre 5-10 dakikalığına çıkıyor..Koptuktan 10-15 saniye sonra yeniden bağlanıyor, ben de bu arada airtiese rahmet okuyorum gelince yeniden devam ediyorum gezintime..Bu böyle devam ediyor, çözüm yok..İlk çalıştırmalarda da arkadaki elektrik kablosunu çıkarıp 5-6 saniye bekledikten sonra ancak bağlanabiliyorum..Bakalım bu modeme daha ne kadar sabredecem..