bence iyi bi seçim dostum ..sanırım ****dan bakmıssın..ekran kartı ve işlemcisi ile senin bi çok ihtiyacına cevap verebilir..ayrıca ekran çözünürlükte iyi..fiyat performans olarakta iyi.. benimde o kadar bütçem olsa benim icinde iyi bi alternatif olabilir..eger paran varsa o kadar toshibanın modellerine de bi bak ortalama aynı ise bence tercih edebilirsin..benim toshiba sempatim var..:)
bence iyi bi seçim dostum ..sanırım ****dan bakmıssın..ekran kartı ve işlemcisi ile senin bi çok ihtiyacına cevap verebilir..ayrıca ekran çözünürlükte iyi..fiyat performans olarakta iyi.. benimde o kadar bütçem olsa benim icinde iyi bi alternatif olabilir..eger paran varsa o kadar toshibanın modellerine de bi bak ortalama aynı ise bence tercih edebilirsin..benim toshiba sempatim var..:)
fiyatta 2500ytl ye kadar çıkabilirim ancak toshiba pahalı olmasına rağmen özellikleri düşük
birde asus f3sg 240dv düşünüyordum ancak yorumların yarısı olumsuz yoksa onu hiç düşünmeden alacağım siz ne düşünüyorsunuz bu laptop hakkında özellikleri:
Ekstra Özellikler Bluetooth, Webcam 1.3M, Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD),1 x S-Video (Tv Çıkışı), 4 x USB 2.0, S/PDIF(Coaxial), 1 x RJ-45 Ethernet, 1 x RJ-11(Modem), 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı ,Gigabit Ethernet LAN + Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Wireless
Hediye: ASUS Taşıma Çantası, ASUS Optik Mouse
Ürün Özellikleri
Ağırlık 2.5 KG
Bellek Yuvası 2
Bluetooth Özelliği Var
Boyutlar 354 X 284 X 35.2 mm
Chipset Intel 965PM Chipset
Ekran Boyutu 15" - 15.9"
Ekran Kartı Nvidia GeForce 9300M GS 256 MB
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 X 800 Wxga Tft Display
Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
Fax Modem 56k V92
Fiyat Aralığı 1000 YTL- 1999 YTL
Firewire Var
Garanti Süresi 2 Yıl
Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400 rpm s-ata
İşlemci Tipi Core 2 Duo Penryn
İşlemci / Hızı Intel Core 2 Duo T8300 2.40 Ghz 3 MB Cache 800 MHz FSB
falla hocam bende bu modeli alma konusunda kararsızım.. benim kafamda 3 bilgisayar var.. bi bu , asus m51sn veya X52sa , monster ın 9300 lü modeli fakat işletim sistemsiz.. birde dell in 009 değilde 008 i var daha ucuz bi tek 1 gb ram ve hdd kapasite farkı var..nerdeyse her markaya baktım ve bu ayarda bi tek bunları bulabildim bende halen kararsızım ama şu anlık Dell daha önde gözüküor bende
009 4gb ram ile geliyor fakat üzerinde 32bit işletim sistemi olduğundan 32bit sistemler 3500 küsür görüyor rami.64 bit yükler iseniz 4gb görülürü.dell makinaya ait bişi dğl bu.tüm 32bit sistemler öledir bilginiz olsun.Ama iyi makinadır.tavsiye edilir.