Arkadaşlar ben yeni bir mouse almayı düşünüyorum ama karar veremedim.DPI ayarı almışken iyi olsun diyorum. Forumu okudum nerdeyse her yerde razer la logitech firması övülmüş Ben birde razer ürettiği microsoft un logosunu bastığın habu mouse duydum bana 120 ytl geçmiyecek bir mouse tavsiyesi lazım. Ne için kullancan derseniz oyun bewlki bi de bu yaz web tasarım kursuna gitcem yani DPI orta karar bişi olsun. Senin için ne önemli derseniz 120 ytl bana göre az bi para değil bu miktarıda gözden çıkardığım için gösterişli güzel bişi olsun özellikli. Yardımcı olcak tavsiyede buluncak bütün arkadaşlara şimdiden tşk ederim.
trio ya katılıyorum ayrıca dpı nin fazlasını kullanmasın mesela 1600dpiden zaten tasarımlar uğraşacağın için dpı ayarını ufak ufak yapman gerekir onun içinde deathadder tavsiye ederim
BEN A4 TECH X-750 BF ALDIM YILAN DESENLİ 2500 DPI SÜPER UÇUYOR.HER DPI DA FARKLI IŞIK YANIYOR ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN.TABİ SEN BİLİRSİN İLLAKİ İKİSİNDEN BİRİ DİYORSAN RAZER ALMANI ÖNERİRİM.
BU ARADA A4 TECH X-750 BF = 33 YTL VATAN COMPUTER DAN ALDIM.
razer bulması arkadaşın dediği gibi biraz zor habu yu buldum bi yerde 85 ytl istiyo siz razer almazsanız logitech g5 alın demişsiniz arkadaşlar habu kötü bi mouse mu şekli falan hoşuma gitmiştide o bakımdan soruyorum ?
bugün bimeksde 83 ytl buldum habu kararsız kaldığım için almamıştım yarın gidip alcam bana yeter diye düşünüyorum 2000DPI sonuçta üstelik tasarımıda güzel benim elimde büyük kasasıda geniş daha ne olsun razer üretmiş üstelik bana yeter
microsoft mouse üretmiyor,ürettiriyor,o yüzden önermem habu.. habuyuda razere ürettiriyor ama üzerindeki microsoft damgası rahatsız etmicekse al yani saygı duyarım
bugün gittim aldım valla süper bi mouse çok hoşuma gitti daha önce hiç böle bişi kullanmamıştım.Şekli duruşu özellikleriyle çok güzel.Almak istiyenlere tavsiye edebilirim.Yardımcı olan bütün arkadaşlara tşk ederim.
Ben buna katilmiyorum.Şöyle katilmiyorum, ikiside ayni mouse zaten butun mouse ozellikleri tarama ozellikleri hz vs. ozellikleri ayni hatta driverlari bile ayni sadece driverda birinde habu birinde deathadder yaziyor.2 farkini soyliyim dış gorunuşleri degişik ve dpi ayarlamasi olarak degişik biri 400,800 dpi ayarliyorken digeri 450,900 dpi olarak ayarlaniyor.Bence pek bi farki yok.Sonuçta içini yapan gene razer microsoft diş gorunuşde degişiklige gitmiş.Bu gune kadar her zaman microsoft mouseleri kullandigim için elime rahat geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkaksoy -- 3 Temmuz 2008; 21:06:48 >