Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ÇOK UCUZA DVD, HD-DVD ve BLU-RAY PLAYERLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> ÇOK UCUZA DVD, HD-DVD ve BLU-RAY PLAYERLAR Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amf23

20 Haziran 2008; 11:14:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,
Dün gördüğüm bir fırsatı haber vermek istedim. Buyrun, imkanı olan değerlendirsin...
Umarım birkaç kişiye faydası olur...

LİNK

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
teknika

20 Haziran 2008; 11:26:21 

O site açık arttırmayla satış yapan site. Görünen fiyatlar direkt satış fiyatları değil.

DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.
Thai-Fun

20 Haziran 2008; 11:29:01 

dostum çok düşüncelisin,
ama bunların çoğu Türkiyeye gönderim yapmıyordur, ayrıca yol parası 100 dolar kadar tutuyor,
ayrıca gümrüğe takılıp hiç alamama veya çok masrafı çıkma ihtimali var,
ayrıca bunlar 110 volttur çevirici transformatör kullanmak gerekir vs..
ayrıca DVD olarak sadece 1.bölge amerikan filmleri okurlar..

Nerden biliyorum, ben benim HD-A35 i buradan aldım ve elime gelene kadar kabuslar gördüm,
böyle gözlüklü gümrük memuru yaşlı hanımlar nerden aldın bunu bu yasak falan diyip üstüme üstüme geliyorlardı..

yani işte bunları saymazsak çok iyi tabii..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
amf23

20 Haziran 2008; 11:51:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

dostum çok düşüncelisin,
ama bunların çoğu Türkiyeye gönderim yapmıyordur, ayrıca yol parası 100 dolar kadar tutuyor,

Nerden biliyorum, ben benim HD-A35 i buradan aldım ve elime gelene kadar kabuslar gördüm,
böyle gözlüklü gümrük memuru yaşlı hanımlar nerden aldın bunu bu yasak falan diyip üstüme üstüme geliyorlardı..

gözüm bunların hepsini bildiğim için dikkat edersen, "imkanı olan değerlendirsin" diye özellikle belirttim, ben sadece böyle birşey gördüm riskleriyle beraber almak istiyen alsın diye yazdım, ama bu detayları belirtmen de bilmiyen arkadaşlar için tabi ki iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 20 Haziran 2008; 16:39:36 >

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Headshott

20 Haziran 2008; 14:53:14 

quote:

dostum çok düşüncelisin,

+1

Pen Spinning Fan Club

Dh 2006 Üyeleri
Avatar : The Last Airbender Fan Club
Thai-Fun

23 Haziran 2008; 11:15:55 

evet haklısın, aslında e-bay acaip harika fırsatlar veriyor,
forumda çok yoğun bi başlığı da vardı galiba, ben bulamadım ama..

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

dostum çok düşüncelisin,

gözüm bunların hepsini bildiğim için dikkat edersen, "imkanı olan değerlendirsin" diye özellikle belirttim, ben sadece böyle birşey gördüm riskleriyle beraber almak istiyen alsın diye yazdım, ama bu detayları belirtmen de bilmiyen arkadaşlar için tabi ki iyi olmuş

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> ÇOK UCUZA DVD, HD-DVD ve BLU-RAY PLAYERLAR Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Digiframe, ATP ve Navia markaları
AKA Yayıncılık Röportajı
Compex 2007 : CAKA Yayıncılık (Sesli Kitap) Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç