Arkadasım aynı laptoptan bende var şu an kullanıyorum 1 ay oldu alalı.
tek sorunum var recovery yapıp, vista sp1 güncellemesi yapıldıktan sonra böle arada bir yani 3- 5 günde bir verirse mavi ekran veriyor.
onun dışında baska sorun yok bende ısınma sorunu yok havalar sıcak olmasına rağmen ama eğerki bütçen yetiyorsa ben M51S al derim. gerçekten harika bir laptop ben almadıgıma pişmanım onu arkadasım aldı hayran kaldım tık yok pc de. güvenlik açısındanda oyun oynama açısındanda süper....
ya nedir bu çatlama sorunu annamıs değilim bilgisayarı sertçe kapatır ordan buraya atarsan bende çatlarım laptop bu hassas bilgisayar özen gösterirsen hiç birşey olmaz. bi akıllı zade gelio benim laptopum çatladı dio kesin ya düşürmüş ya bişi yapmsıtır adı olyo asuslarda çatlama var kanıtlayın kardesim olgudunu bişi demicem....
M51S süper bir bilgisayar Call Of Duty 4 ü 1600 pixelde oynayabiliosun süper olyo....
ya keşke yorumlara bakmasaydım önceki ben bu laptopu 1600utlye kkaçırmayıp almayı düşünüyordum ama çatlama sorunu diye birşey çıkarmışlar kafam çok karıştı ama yinede almayı düşünüyorum sonuçta 2yıl garantisi var
alan arkadaşlar servislerinin ilgilenip ilgilenmediğini yazarlarsa sevinirim
ya keşke yorumlara bakmasaydım önceki ben bu laptopu 1600utlye kkaçırmayıp almayı düşünüyordum ama çatlama sorunu diye birşey çıkarmışlar kafam çok karıştı ama yinede almayı düşünüyorum sonuçta 2yıl garantisi var
alan arkadaşlar servislerinin ilgilenip ilgilenmediğini yazarlarsa sevinirim
2 yıl garantiye guvendin tamam ama laptop arizalandi aylarca laptopun gelmesini bekleyeceksin cunku bu tur sorunlarda ne yapilir bilmem ama uzun suruyor....