Arkadaşlar bütün forumu okudum...1 aydır deliler gibi araştırıyorum, okumadığım döküman kalmadı. 46' bir lcd almak niyetimdeyim. Ps3'üm var. Normal uydu ve dvd bağlayacağım. Samsung 46M87 yerine bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ? Ürünün fiyatı şu anda oldukça iyi 3.200-3.500 Ytl arasında değişiyor. "Yok hocam onun yerine bunu alırsan daha iyi olur." diyebileceğiniz ürün nedir ? Merakla yorumlarınızı bekliyorum. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...
Ben de senin gibi bayağı bir araştırdım bu ürünü almak üzereydim,Sony 46w4000'de çok güzel ama çok pahallı Samsung'a göre. Ancak ben 46F'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu alıcam sanırım
Bence en doğrusu Samsung LCD topiğine girip orda bu ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarını okuyum Samsung LCD lerde genel olarak çok başarılı bulunan bir marka..
quote:
Orjinalden alıntı: goodwin
Arkadaşlar bütün forumu okudum...1 aydır deliler gibi araştırıyorum, okumadığım döküman kalmadı. 46' bir lcd almak niyetimdeyim. Ps3'üm var. Normal uydu ve dvd bağlayacağım. Samsung 46M87 yerine bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ? Ürünün fiyatı şu anda oldukça iyi 3.200-3.500 Ytl arasında değişiyor. "Yok hocam onun yerine bunu alırsan daha iyi olur." diyebileceğiniz ürün nedir ? Merakla yorumlarınızı bekliyorum. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...
ben yaklasik 1 aydir kullanmaktayim kendisini. ps3 ve dt+ kullaniyorum. tavsiye ederim ancak dt+ in sd yayinlarinda goruntu eski hd olmayan plazmama gore kotu oldugunu da belirtmek isterim. yayinlarin bir an once hd ye gecmesini beklemekten baska bisey yapamiyorsun malesef