Creative Zen 4 GB'lık FM Radyolu modeli. Yanında adaptör ve 2 GB'lık SD Card'ı beraber satıyorum.
2008 yılbaşında alınma, Eksen Bilgisayar'dan faturalı, 1 seneden fazla garantisi devam ediyor. Geçen zamanda en çok 24 saat kadar kullandım, temiz ve hiç sorunsuz çalışır durumda.
Orjinal kulaklığı naylonunda, hiç açılmadı, kullanılmadı. Orjinal Creative şarj adaptörünü ve yanında 2 GB'lık A-DATA SD Card'la birlikte satıyorum. Alttaki fotoğrafta tüm parçalar görülüyor. Benim çektiğim bi fotoğraftır.
Hepsi birden 180 YTL
İstanbul içi elden teslim tercihimdir. Teklifleri PM (Özel Mesaj) ile yazabilirsiniz.
Özellikleri: Kapasite: 4GB LCD: 2.5" 16.7 milyon renkli TFT LCD 320 x 240 pixels Müzik Parçaları: 4GB = 2,000 WMAs1/ 133saat (64kbps’de) - 1,000 MP32/ 66saat (128kbps’de) Batarya Ömrü: 25 saate kadar müzik çalabilme , 5 saate kadar video oynatabilme Desteklenen Video Formatları: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 ve XviD3 Desteklenen Ses Formatları: MP3, WMA, AAC4 (.m4A), WAV (ADPCM), Audible 2,3,4 Desteklenen Fotoğraf Formatları: JPEG (BMP/ GIF / PNG / TIFF) Batarya: Dahili Li-ion batarya FM Radyo: 32 preset stations EQ Ayarları: 8 ön tanımlı and 5 band custom EQ Organizer: Ajanda, Kontaklar, Görev Listesi Güç Şarjı: Mevcut Album : Mevcut Ses Kayıt: Mevcut Bağlantı: USB 2.0 ve SD Kart
Ufaltılmış ön izleme resmi Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İkinci el mesajı:1
Katılım zamanı: 19 Ocak 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
22 Temmuz 2008; 15:40:51
üründe herhangi bir problem yaşadınız mı?kilitlenme ve resetleme sorunu falan oldu mu öğrenebilir miyim mümkünse?bir de ürünü satma nedeniniz nedir?bir memnuniyetsizlik durumu mu söz konusu?teşekkür ederim.
İkinci el mesajı:16
Katılım zamanı: 16 Temmuz 2006; Şehir: İstanbul,Fatih Durum: Forumda değil
23 Temmuz 2008; 19:13:11
Hayır üründe hiç bir sorun yaşamadım. Satma nedenim kullanmıyor olmam. Eskiden evden işe günde 3 saatim yolda geçerken almıştım, şu an 20 dk'lık bir mesafedeyim, evde film izlemek için de kullanılmıyor.
Hiç bir sorunu yok, yanına eklediğim artı şarj aleti ve 2 GB SDCard fazlası var.
İkinci el mesajı:322
Katılım zamanı: 2 Nisan 2006; Şehir: İstanbul,Sarıyer Durum: Forumda değil
13 Ağustos 2008; 11:38:10
Kardeş fikir vermesi için söylüyorum hb kampanyasından herkes aldı satıyor bende 8gb kartla sıfır aleti hiç kullanmadan 180e satabildim anca. Çabuk elden çıkarmak istiyorsan biraz acele etmeni tavsiye ederim yoksa fiyatları iyice düşecek