Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ttnetin kablosuz modemi hakkında bilgi verirmisiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> ttnetin kablosuz modemi hakkında bilgi verirmisiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pcworldpc

20 Haziran 2008; 9:32:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar laptop bilgisayarım var.ben ttnetin kablosuz modeminden almayı düşünüyorum.kampanyalar dahilinde acaba deneyen varmı ve kablosuz modeme istediğim şifreyi nasıl atarım?

www.eglenceburda.com
sitemizi ziyaret etmenizi bekliyoruz...
reklamlara tıklayarak biz öğrenci milletine destek gelmenizide bekliyoruz.herkese saygılar.
pcworldpc

20 Haziran 2008; 13:42:27 

arkadaşlar laptop bilgisayarım var.ben ttnetin kablosuz modeminden almayı düşünüyorum.kampanyalar dahilinde acaba deneyen varmı ve kablosuz modeme istediğim şifreyi nasıl atarım?

www.eglenceburda.com
reklamlara tıklayarak biz öğrenci milletine destek gelmenizide bekliyoruz.herkese saygılar.
street_cops

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 19:11:55 

ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, ve çok memnunum.hiç bir şekilde kopma vb sorunlar yaşamadım.içinden zaten türkçe sesli kurulum cd si çıkıyor.cd de zaten sırayla herşeyi yapıyorsun.en son aşama şifre aşaması. zaten program kendi bir şifre belirliyor, sen istersen o esnada şifreyi değiştirip kaydediyorsun.

not:kurulumu yaparken lan kablosunun mutlaka takılı durması lazım

&american muscle car&
ruzgarcx

20 Haziran 2008; 20:00:02 

airtiesse uzak dur derim..zyxel ise kullanmadığımdan bilmiyorum ama mutlaka daha iyidir.

DeseRtEagle™

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Haziran 2008; 16:55:06 

ŞUAN TTNETİN VERDİĞİ MODEM PİKATEL DİYE Bİ MARKA OKADAR DANDİKKİ ANLATAMAM. AMA AİRTİES VE ZYXEL SAĞLAM MODEMDİR.

••●●l ™ ANTALYA ™ l●●••:

siskebap

27 Haziran 2008; 14:12:56 

biz airties almistik, hic kopmuyor, hakikaten cok iyi çıktı.

Ümit
Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Haziran 2008; 14:37:08 

evet airties ve zyxell ise hiç korkmadan alabilirsin...ama ben airties tavsiye ederim...herşeyiyle türkçe bir ürün...kurulum, ayar ve kullanımda hiç zorluk çekmessin...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
FİKRİM

28 Haziran 2008; 8:19:34 

quote:

Orjinalden alıntı: ruzgarcx

airtiesse uzak dur derim..zyxel ise kullanmadığımdan bilmiyorum ama mutlaka daha iyidir.

niye uzak durulması gerekiyor airties den yazarmısın almayı düşünüyorum ve neden böyle düşündüğünü merak ettim.Herkes iyi diye tavsiye ederken

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan, üstünde ki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatan'dır.

The After Toucher

28 Haziran 2008; 12:49:16 

Şu anda dükkanda da AirTies var 10 numara modem çok iyi

Avrupa futbolunun bu büyük ustası raket gibi sol ayağı , patriot füzesini andıran frikikleri ve inanılmaz gol paslarıyla Galatasaray ' ı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geldi.Hagi şampiyon filminin adeta başrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çıktı.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLİĞİN'' en ince örneklerini verdi.
ccnablade

28 Haziran 2008; 20:48:04 

quote:

Orjinalden alıntı: FİKRİM

quote:

Orjinalden alıntı: ruzgarcx

niye uzak durulması gerekiyor airties den yazarmısın almayı düşünüyorum ve neden böyle düşündüğünü merak ettim.Herkes iyi diye tavsiye ederken

Kesin modeminde sorun yasiyordur ondan alma diyordur
Bende kullanıyorum sorun yok bulundugun bolgeye gore inanilmazlar isler cikartiyor mesela
kuzenmde 205 var ttnet den hediye alinma modemi arayuzden baslatinca 15 sn bile surmeden ip aliyor benim hattimda 111 var 30 snde aliyor. Herseyden once alt yapı saglam degil sen gidip paraylada alsan modemi alt yapi yoksa neye yararki.

Sessiz sular, derinden akar.
pcworldpc

1 Temmuz 2008; 9:25:52 

bazı arkadaşlar iyi demiş bazıları kötülemiş ben şaşırdım açıkçası.

www.eglenceburda.com
TiSKE

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 0:48:24 

Airties e ben de ısınamadım
Kablolu modem verdi tnet saçma sapan işler yapıyor
Bağlantı programı kullanıyor

Airties bedava verirlerse belki alırım
Yoksa almam yanii

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
onuraydin

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 1:34:50 

ttnet airties mi werio ya abana nie aırmax verdiler

Doobly

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 2:38:22 

İstediğin tüm ayarları şifre vs yapıp veriyorlar zaten sana

´¯`.¸¸.´¯`.¸(((©)))¸.´¯`.¸¸.´¯`
Sistemi Görmek İçin Tıklayınız