arkadaşlar laptop bilgisayarım var.ben ttnetin kablosuz modeminden almayı düşünüyorum.kampanyalar dahilinde acaba deneyen varmı ve kablosuz modeme istediğim şifreyi nasıl atarım?
www.eglenceburda.com sitemizi ziyaret etmenizi bekliyoruz... reklamlara tıklayarak biz öğrenci milletine destek gelmenizide bekliyoruz.herkese saygılar.
ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, ve çok memnunum.hiç bir şekilde kopma vb sorunlar yaşamadım.içinden zaten türkçe sesli kurulum cd si çıkıyor.cd de zaten sırayla herşeyi yapıyorsun.en son aşama şifre aşaması. zaten program kendi bir şifre belirliyor, sen istersen o esnada şifreyi değiştirip kaydediyorsun.
not:kurulumu yaparken lan kablosunun mutlaka takılı durması lazım
evet airties ve zyxell ise hiç korkmadan alabilirsin...ama ben airties tavsiye ederim...herşeyiyle türkçe bir ürün...kurulum, ayar ve kullanımda hiç zorluk çekmessin...
Şu anda dükkanda da AirTies var 10 numara modem çok iyi
Avrupa futbolunun bu büyük ustası raket gibi sol ayağı , patriot füzesini andıran frikikleri ve inanılmaz gol paslarıyla Galatasaray ' ı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geldi.Hagi şampiyon filminin adeta başrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çıktı.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLİĞİN'' en ince örneklerini verdi.
airtiesse uzak dur derim..zyxel ise kullanmadığımdan bilmiyorum ama mutlaka daha iyidir.
niye uzak durulması gerekiyor airties den yazarmısın almayı düşünüyorum ve neden böyle düşündüğünü merak ettim.Herkes iyi diye tavsiye ederken
Kesin modeminde sorun yasiyordur ondan alma diyordur Bende kullanıyorum sorun yok bulundugun bolgeye gore inanilmazlar isler cikartiyor mesela kuzenmde 205 var ttnet den hediye alinma modemi arayuzden baslatinca 15 sn bile surmeden ip aliyor benim hattimda 111 var 30 snde aliyor. Herseyden once alt yapı saglam degil sen gidip paraylada alsan modemi alt yapi yoksa neye yararki.
bazı arkadaşlar iyi demiş bazıları kötülemiş ben şaşırdım açıkçası.
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]