Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
creaya yazılım atamıyorum acil

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> creaya yazılım atamıyorum acil Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alanya75

20 Haziran 2008; 9:27:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya arkadaşlar crea hd 1000 e yazılım yükleyemiyorum.
rs 232 kabloyu bağlıyorum arion cx i çalıştırp içine dosyayı atıp download diyorum upload diyorum ama com 1 yeşil oluyor stb die bişi var oda yeşil oluyor ama tv nin ekranından güncelle dediğim zaman önce yükleme yapılacak aygıtı açın diyor sonrada time out zaman aşımı diyor .
zaten tıklayınca recevier in ekrarında turn to stb diyor uyduyu kapatıyorum açıuyorum bir türlü yapamadım.yüklemeye çalıştığım yazılım :
http://www.arionboard.de/downloads.php?view=detail&id=78&sid=a53c70e99fe310851668026aaa589f1c

nasıl yapılacağı hakkında bir yardım lütlen yada bana msn ile yardım cı olacak arkadaşlar bir el atın ya delirecem dün gece uyku yok hiç .hasanalanya@hotmail.com

yaralı kalbimde kör bir kurşunsun,unutmam diyordun çoktan unuttun.ben senin gözünde çoktan el olmuşum ne diyeyim canın sağolsun...!!
HiGHWAYMOUSE

20 Haziran 2008; 11:02:07 

Anlatmaya başlamadan önce sorayım. Neden yazılımını değiştirmek istyorsun? Eğer atv şifresi içinse, arionboard.de sitesindeki hiçbir yazılımda biss key girilecek bölüm çıkmıyor. Yok atv ile işim olmaz diyorsan..

dikkat etmen bir iki nokta var.

Birincisi "forced download" önündeki tik işaretlenmeli.

İkincisi programı açıp upload demeden önce crea yı arkasındaki düğmeden kapatacaksın. Upload düğmesinde tıklama yaptıktan sonra arkadaki düğmeyi açacaksın. işlem başlar.

Eğer bu işleri yapabildinse dikkat etmen gereken diğer bir nokta da yazılım güncellemesinden sonra crea nın menüsünden fabrika ayarlarına dönmen gerekiyor. Yoksa uydu listesi gözükmüyor.

Kolay gelsin...

alanya75

20 Haziran 2008; 12:54:55 

Anlatmaya başlamadan önce sorayım. Neden yazılımını değiştirmek istyorsun? Eğer atv şifresi içinse, arionboard.de sitesindeki hiçbir yazılımda biss key girilecek bölüm çıkmıyor. Yok atv ile işim olmaz diyorsan..

dikkat etmen bir iki nokta var.

Birincisi "forced download" önündeki tik işaretlenmeli.

İkincisi programı açıp upload demeden önce crea yı arkasındaki düğmeden kapatacaksın. Upload düğmesinde tıklama yaptıktan sonra arkadaki düğmeyi açacaksın. işlem başlar.

Eğer bu işleri yapabildinse dikkat etmen gereken diğer bir nokta da yazılım güncellemesinden sonra crea nın menüsünden fabrika ayarlarına dönmen gerekiyor. Yoksa uydu listesi gözükmüyor.

Kolay gelsin...

çok teşekkürler cevabın için ben de zaten digitürk modül var atv için değil ama cihazda 12 ay 2007 sürüm var ve özellikle modülde çok yavaş ve kilitliyor kanalları hem daha hızlı olması hemde sirüsteki bazı kanalları çözmesi. atv yi bile çözmüyor sirüs ü nasıl çözecek dersen belki onuda çözmez.ama zaten şu anda da hiç bir şeyi çözmüyor bari hızı ve işleyişi açısından fark olur die düşünüyorum.birde benim yazdığım sürüm acaba en geçerli olanmı yoksa daha başka yeni olanı da varmı.bu arada demekki ekrandaki turn on stb yazsısı onun içindi.eğer msn den bana yardımcı olursan sevinirim zira ben akşam yapıyorum olmayıncada kafayı sıyırtıyorum.
birde Arioner_CX_v0.6 programını açınca yukardaki dosya yazan yere AF-8000HDCI_satforce_APP_20080404 eklentisini atıyorum acaba doğrumu yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 20 Haziran 2008; 12:57:30 >

yaralı kalbimde kör bir kurşunsun,unutmam diyordun çoktan unuttun.ben senin gözünde çoktan el olmuşum ne diyeyim canın sağolsun...!!
HiGHWAYMOUSE

20 Haziran 2008; 13:49:30 

Ben de ilk aldığım günlerde arion yazılımına terfi etmiştim. Dediğin gibi crea'nın kendi yazılımı biraz sorunlu. Verdiğin linkteki yazılım evet son çıkanı..hatta henüz beta. Ben geçen gün onu kurdum. Bir problem yok şimdilik. Gayet iyi...

Sen akşam bir dene dediğim gibi..Eğer olmazsa bakarız msn işine.

alanya75

20 Haziran 2008; 13:52:48 

Ben de ilk aldığım günlerde arion yazılımına terfi etmiştim. Dediğin gibi crea'nın kendi yazılımı biraz sorunlu. Verdiğin linkteki yazılım evet son çıkanı..hatta henüz beta. Ben geçen gün onu kurdum. Bir problem yok şimdilik. Gayet iyi...

Sen akşam bir dene dediğim gibi..Eğer olmazsa bakarız msn işine.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallah bu akşam yaparım .yapamassam zaten soğuyacağım aletten çıkartıp digitürk makinasını bile kurabilirim ..

ayrıca biss menüsü kolay ilk seferde gözükmüyor ama benim deneyiyim şöyle daha doğrusu kurcalamakla oldu şimdi;
araçlardan ektsralara geldik içine girdik doğal olarak ne var sadece hjesap makinası ve takvim var.
aşağı tuşu ile sadece takvime iniliyorya işte o anda sen ısrarla aşağı tuşuna ve daha sonra sağ tuşuna basınca zaten kodsuz direk key menüsü çıkıyor orda ben bu konuyu çözebildim sadece ilk alınca baya kurcaladım ben de dedim bu key menüsü ne işe yarıyor:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 20 Haziran 2008; 13:57:06 >

HiGHWAYMOUSE

20 Haziran 2008; 14:00:09 

quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallah bu akşam yaparım .yapamassam zaten soğuyacağım aletten çıkartıp digitürk makinasını bile kurabilirim ..

ayrıca biss menüsü kolay ilk seferde gözükmüyor ama benim deneyiyim şöyle daha doğrusu kurcalamakla oldu şimdi;
araçlardan ektsralara geldik içine girdik doğal olarak ne var sadece hjesap makinası ve takvim var.
aşağı tuşu ile sadece takvime iniliyorya işte o anda sen ısrarla aşağı tuşuna ve daha sonra sağ tuşuna basınca zaten kodsuz direk key menüsü çıkıyor orda ben bu konuyu çözebildim sadece ilk alınca baya kurcaladım ben de dedim bu key menüsü ne işe yarıyor:)))

Hakikaten ilginçmiş.

Ben de epeyi uğraştan sonra bir kaç harf kombinasyonu girerek açabilmiştim. Hatta faydası olur başkalarına diye crea topiği var burda işte ona yazmıştım detaylı olarak nasıl yapıldığını..

alanya75

20 Haziran 2008; 14:05:05 

Hakikaten ilginçmiş.

Ben de epeyi uğraştan sonra bir kaç harf kombinasyonu girerek açabilmiştim. Hatta faydası olur başkalarına diye crea topiği var burda işte ona yazmıştım detaylı olarak nasıl yapıldığını..

evet haklısın farkındayım .zaten bulmama sebep te sensin senin yazdığın yazıyı çıkarttım yazıcıdan eve gittim sen demişyin ya şu rakamlara basın sonra çıkan yere de şu rakamları yazın yahu bakıyorum bakıyorum (tabi extraların içinde iken):))söylediğini yazacağım bir satır yok sadece takvim ve hesap makinası yazını okumaktan şaşı olmuştıum uğraşırken key açıldı.tabi bir gün sonra anladım ki extraların içine girmeden direk tuşlamak lazım.

HiGHWAYMOUSE

20 Haziran 2008; 14:16:16 

quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

Hakikaten ilginçmiş.

evet haklısın farkındayım .zaten bulmama sebep te sensin senin yazdığın yazıyı çıkarttım yazıcıdan eve gittim sen demişyin ya şu rakamlara basın sonra çıkan yere de şu rakamları yazın yahu bakıyorum bakıyorum (tabi extraların içinde iken):))söylediğini yazacağım bir satır yok sadece takvim ve hesap makinası yazını okumaktan şaşı olmuştıum uğraşırken key açıldı.tabi bir gün sonra anladım ki extraların içine girmeden direk tuşlamak lazım.

Öyle mi yazmışım yaw... benim de ilk bulduğum yazıda extralarda iken şifreleri tuşlayın yazmışlardı. Fakat dediğin gibi menu de iken basmak gerekiyor.

alanya75

20 Haziran 2008; 14:21:24 

[/quote]
Öyle mi yazmışım yaw... benim de ilk bulduğum yazıda extralarda iken şifreleri tuşlayın yazmışlardı. Fakat dediğin gibi menu de iken basmak gerekiyor.
[/quote]
[:
burasının en iyi tarafıda bu bir şey ararken diğer bir şeyi bulmak ve paylaşmak bakalım daha nelerle karşılaşacağız.elimizde crea sağa sola saldırıyoruz sankji biraz daha destek olsa süper olacak gibime gbeliyor

alanya75

21 Haziran 2008; 10:29:09 

burasının en iyi tarafıda bu bir şey ararken diğer bir şeyi bulmak ve paylaşmak bakalım daha nelerle karşılaşacağız.elimizde crea sağa sola saldırıyoruz sankji biraz daha destek olsa süper olacak gibime gbeliyor

teşekkürler HiGHWAYMOUSE arkadaşım bu akşam nihayet sorunsuz kurdum imaj ı ve baya iyi oldu ama neden se bende digi modül olmasına rağmen taramada atv gelmedi listeye ..sadece avrupa atv var hoş gece 1 oldu saat bıraktım ama bakacam artık hafta sonu tatile gidecem yeter artık kafam durdu.:))))ama tekrar tekrar yardımlarının için teşekkür ederim.

HiGHWAYMOUSE

21 Haziran 2008; 10:39:09 

Bende de gelmemişti. Sonradan tp değerini elle ekleyince geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 21 Haziran 2008; 10:40:21 >

alanya75

21 Haziran 2008; 10:56:08 

Bende de gelmemişti. Sonradan tp değerini elle ekleyince geldi.

bana verebilirsen yada benim bulabileceğim yer varsa bende ekleyeyim özellikle eutelsat w3 üzerinden çünki digitürküm var çözer

HiGHWAYMOUSE

21 Haziran 2008; 11:30:08 

Turksat için vereyim. Diğerini bilmiyorum.

TP:12002 H 4800

alanya75

21 Haziran 2008; 13:26:15 

Turksat için vereyim. Diğerini bilmiyorum.

TP:12002 H 4800

teşekkür ederim ama türksatta çıkıyor zaten şifrli şifresiz arattırdığımız zaman ama ben biraz daha kurcalaayayım

alanya75

23 Haziran 2008; 11:49:55 

bir site var orada güncel günlük liste veriliyor tip den tek tek arattırıp ekledim anında buldu ve ekledim bir de sanırım bu yazılım betadan çıkarsa kendi kendine güncelleme olayıda olacak uydudan daha rahat olacak bakalım bekleyelim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> creaya yazılım atamıyorum acil Sayfa: [1]
Buraya git: