Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer

Ankaragücü67 -> Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 9:26:45)

Merhaba arkadaşlar. İphone ile bir telefon görüşmesi yapmaktayken, aynı anda beni birisi ararsa bunu görebiliyormuyum? Bazı telefonlarda bu özelliğin olduğunu biliyorum. Eski Sony - Ericsson telefonumda ise yoktu.
Teşekkür ederim.

canpakoy -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 9:28:46)

arkadaşım o özellik var , hatta tek bir tuşla iki kişiyi konferans konuşması yaptırabiliyorsun

MoqoKo -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 9:28:58)

Bende kurtlar vadisinde gördüm.Polat ahu ile konusuodu arabada sonra davut tataroğlu aradı bunu dğer hatta biri var canım deyip kapattıı ona geçti??[sm=s15.gif]

axi_St -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 9:41:31)

ewet arkadaslar ıphone de arama bekletme war arkadaslarında dedıgı gıbı ben 3 kısıyle denedım konferans yapabılıyoruz ama daha fazla kısıyle denemedım.
AYARLAR>TELEFON>ARAMA BEKLETME
ewet bu kadar arkadaslar had hayırlı olsun :):)

Ankaragücü67 -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 13:29:18)

Evet arkadaşlar denedim. Bir görüşme sırasında arayan 3. kişiyi ekranda görebildim. İstediğim anda da 3. kişiyi konferansa davet ettim.

tazboys007 -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 13:52:41)

çok güzel bir şey bende bugğn denedm 3 kişi ile konuşmayı çok eğlenceli :)

ressss2005 -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 15:29:31)

Arkadaşlar söylediğiniz şey nerdeyse 8 yıldır var. Daha yeni duyanların olduğunu görmek şaşırtıcı.

tazboys007 -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 15:55:33)

çağrı bekletmeyi uzun süredir kullanıyorum ama bi türlü konferans kısmet olmamıştı. Bide bilgiğim kadar ile bütün telefonlar desteklemiyor doğru mu acaba?

axi_St -> Cevap: Konuşma esnasında diğer çağrıdan haberdar olmak? (20 Haziran 2008; 18:24:33)

quote:

çağrı bekletmeyi uzun süredir kullanıyorum ama bi türlü konferans kısmet olmamıştı. Bide bilgiğim kadar ile bütün telefonlar desteklemiyor doğru mu acaba?

benım 2 sene once aldıgım motorola v3 i modelı telfonmda bıle konferans var yenı olan bısey degıl yanı :) zatı son cıkan modellerde var bızım burdakı arkadaslar sankı ılk defa olan bıseymıs gıbı cok sewındıler :) buda hosuma gıttı hadı hayırlı olsun arkadaslar

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625