Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ben Bir hata yaptım Sony Ericson w810i yerine Nokia 6300 aldım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Ben Bir hata yaptım Sony Ericson w810i yerine Nokia 6300 aldım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
anteros24

20 Haziran 2008; 9:18:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tw810i mı kaybedınce aynı paraya gıdıpte aynısını almaya ıcım elvermedı ustelıkte cok emnundum o zamanda ama aynısını almak myerıne bu sefer nokıa 6300 alım dedım

aman allahım neyapmısım benya ya ıstedıgınız konu baslıgında bu ıkı telefonu karsılastırın her turlu w810i

yanı pısmanım ama neye yarar

w810i baglantıları daha ıyı

kamerası daha ıyı

aldıgında ıcınde herseyı cıkıyor hafızası kablosu falan hersey extra masraf yapmöıyorsun

kolay kolay ız tutmuyor saglam

nebılım daha bır suru artısı var

pısmanımmmmmmmmmmmmmmm ama neye yarar alma asamasındakılere tavsıyem bu ıkısı arasında dusunmenız bıle buyuk hataymıs haberınız olsun

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 9:27:11 

anteros24

konun yanlış yerde yukarıda üst konudaki bölüm kurallarını okumanı tavsiye ederim

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
Sla_Hkn

20 Haziran 2008; 11:12:41 

quote:

Orjinalden alıntı: anteros24

tw810i mı kaybedınce aynı paraya gıdıpte aynısını almaya ıcım elvermedı ustelıkte cok emnundum o zamanda ama aynısını almak myerıne bu sefer nokıa 6300 alım dedım

aman allahım neyapmısım benya ya ıstedıgınız konu baslıgında bu ıkı telefonu karsılastırın her turlu w810i

yanı pısmanım ama neye yarar

w810i baglantıları daha ıyı

kamerası daha ıyı

aldıgında ıcınde herseyı cıkıyor hafızası kablosu falan hersey extra masraf yapmöıyorsun

kolay kolay ız tutmuyor saglam

nebılım daha bır suru artısı var

pısmanımmmmmmmmmmmmmmm ama neye yarar alma asamasındakılere tavsıyem bu ıkısı arasında dusunmenız bıle buyuk hataymıs haberınız olsun

bence pekte hata yapmış sayılmazsın ben yine tel alıcak olsam inan 6300 siyah renk alırdım çünkü kasası güzel 16 milyon renk flashı yok w810da varda ne oluyo kullanmıyosun ayrıca 240*320 çözünürlük var pişman olma derim

anteros24

20 Haziran 2008; 11:50:17 

nebılım 1 sene w810i kullandım sımdı nokia6300 gecınce en azından esdeger olmasını sıtıyorsan dıyorsdunkı koskaca nokişa oyle degıl

gelen hafıza 128 mb ıcınden data kablosu cıkmıyor zıl sesı artanmıdır nedır sdtandart yapıyorum yıne artaarak yukselen zıl sesı

sonra sallaıyorum cır cır ses gleıyor ıcınden acana dıyıyorum o ses hafıza akrtının sesımı daha 3 gun oldu alallı sıfır yanı

taken21

20 Haziran 2008; 12:14:42 

İşte bu yüzden "nokia dan şaşma" diyenleri anlamiyom..

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Sla_Hkn

20 Haziran 2008; 12:33:40 

quote:

nebılım 1 sene w810i kullandım sımdı nokia6300 gecınce en azından esdeger olmasını sıtıyorsan dıyorsdunkı koskaca nokişa oyle degıl

gelen hafıza 128 mb ıcınden data kablosu cıkmıyor zıl sesı artanmıdır nedır sdtandart yapıyorum yıne artaarak yukselen zıl sesı

sonra sallaıyorum cır cır ses gleıyor ıcınden acana dıyıyorum o ses hafıza akrtının sesımı daha 3 gun oldu alallı sıfır yanı

abi sen telefona ısınamadığın için öyle geliyo sana keşke 6300 yerine k530 fln alsaydın kampanyada var ayrıca w810 tahtını yıkacak bi tel çünkü ona daha çok şey yükleniyo :)

.:: NEJ@T ::.

20 Haziran 2008; 12:41:32 

madem alalı 3 gün olmuş götür geri ver aldığın ürünü 15 gün içinde geri iade etme hakkın var en azından giysilerde bu böyle ama elektroniktede böyledir hatta reklamlar çıkıyodu şansal abi mi ne oynuyodu reklamda işte diyodu aldığınız ürünü 15 gün içinde iade etme hakkınız var vs falan diyodu

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
wildwolft

20 Haziran 2008; 13:33:42 

işte bu sana ders olsun biz boşu boşuna telefon tavsiyelerinde sony ericssonu önermiyoruz nokia ancak simbianı için alınır.
simbiyansız nokialar hiçbir işe yaramaz ve SE modellerinden çok daha kötüler

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
kamasylar
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Haziran 2008; 14:52:48 

Büyük bir hata o kadar para verip yanlış karar aldığını görünce insan çok üzülüyor her neyse ins bozulmadan hayırlısıyla 6300 kullanırsın.
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 18:36:05 

quote:

En iyisi aldığın yere götürüp W810i ile değiştir.

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
Méxes

20 Haziran 2008; 18:42:21 

ne W810 nede 6300 çok üstün telefonlar değil deyiştirmekte mantıksız o yüzden geri ver derim

''Harry Kewell-Cassio Lincoln -Milan Baros''
The DeviL Trio
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Ben Bir hata yaptım Sony Ericson w810i yerine Nokia 6300 aldım Sayfa: [1]
Buraya git: