Evet arkadaşlar DH klasiklerinden olan fotoğraf yarışmasını açıyorum. temmzu ayı geldi mi ki açıyosun diyeceksiniz ama katılımları şimdiden alıp Temmuz ayında oylamaları yapacağız.
Telefon sınırlaması yoktur. İster VGA kamera, İster 5 MP kamera olsun. Ama cep telefonuyla olması, kurallar dahilinde olması gerekmektedir. Telefonunuzun özelliği önemli değildir. Fotoğraf çekmesi yeterli. Kurallar aşağıda.
Nasıl fotoğraf ekleyebilirim?
Fotoğraf ; http://www.xxx x.com ise ; [simage]http://www.xxx x.com[/simage] şeklinde linki yazarak görülebilir hale getirebiliriz.
Eğer isteyen varsa ön izleme şeklinde ekleyebilir.
[url=http://www.xxx x.com ][img]http://www.xxx.com[/img][/url] şeklinde yapabilirsiniz.
KONU: Serbest.
Kurallar:
1. Yorum yazarken fotoraflardan alıntı yapmayalım, isim belirterek yorum yazalım. Bunu sayfaların rahat açılması amacı ile yapıyoruz.
2. Fotoraflar mümkünse 800X600 ölçüsünde olursa sayfaya tam oturur. Editlemeden yüklediğiniz sayfadan 800X600 seçeneği ile yapabilirsiniz.
3. Tam boyutta görülebilmesi için ön izlemeli görüntü olşturup üzerine tıklanınca fotoraf görünmesi sağlanabilir.
4. Her üye en fazla 1 fotoğraf ile katılabilir. Postlarda birden fazla fotoğraf gönderildiği taktirde eklenmesini istedikleri fotoğrafları yarışmaya kabul edilmeyecektir.
5 . Çektiğiniz fotoğrafları hangi marka ve model telefonla çektiğinizi belirtiniz.
6. Fotoğrafları editlemeden göndermek oy kullanacaklara daha düzgün bilgi verir. Üzerinde oynanmış fotoğraflar yarışmamıza katılamazlar.
7. Yarışmaya katılacağınız fotoğraflar kendi telefonunuzdan olması mecburdur. gsmarene mobile-review gibi sitelerden alınan fotoğraflar geçersiz sayılacaktır.
8. Yarışma sonunda herhangi bir maddi ödül bulunmamaktadır. Bu yarışma sadece iyi vakit geçirmek, güzel kareler yakalayıp paylaşmak, eğlenmek. Ayrıca kamera kalitesi yeni telefon almak isteyen ve kameraya önem verenler için bir ön hazırlık olmuş olur.
9. Foroğraflar sadece resim sitelerine yüklenmiş ise kabul edilecektir. Forum serverları üzerine eklenen fotoğraflar kabul edilmeyecektir. Çünkü forum serverlarına eklenen fotoğrafların exif bilgileri bulunmadğı için o fotoğraf ne ile çekilde belli değildir. Bu yüzden sadece imageshack.us resimyukle.com tarzı sitelere yüklenen fotoğraflar kabul edilecektir.
10. Fake üyelik ve 1 aydan az bir süredir üye olanlar yarışmaya katılamayacak ve oy kullanamayacaklardır. Bunun önlenmesi için üye profilinin açık olması gerekmektedir.
Katılanlar ve oy kullananların oyları ve resimleri silinip, yönetim tarafından ceza-i işlem uygulanacaktır.
Katılacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Katılım süresi: Yarışmamıza katılım tarihleri 20.06.2008 - 05.07.2008 tarihleri arasındadır. 05.07.2008 tarihini geçen katılımcılar yarışmaya alınmayacaktır. 06.07.2008 tarihli 00:00:01 saatinde olsa bile kabul edilmeyecektir.
Katılımcalara oy verme işlemi 06.07.2008 00:00'da başlayacaktır.
Oy kullanımları yeni bir konuda anket ile yapılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 6 Temmuz 2008; 1:34:32 >
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum