Şimdi Ara

Creative 2.1 ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Creative Inspire T2500 model 2.1 ses sistemim var. Bugün, hoparlörlerin birinden daha az ses geldiğini farkettim. Kabloların yerini oynattım, değişiklik yok. Bu sefer söküp bağlantılarını değiştirdim. Bu sefer Diğer hoparlörden az ses gelmeye başladı. Sorun sanırım Woofer'dan kaynaklanıyor. SoundMAX programından ve denetim masasından da baktım, ayarlar normal. Ne yapmam gerekir? Servis yolu mu gözüktü acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Dört yıldan beri kullanıyorum. Çok iyi ses veriyor. Yalnız bildiğim kadarıyla Soundmax onboard sesdir. Ben ayrı ses kartı alınca sesin kalitesi arttı.
    Benimkinin üstünde ve kutusunda T yok Creative 2.1 2500 yazıyor farkı ne acaba?
  • Teşekkür ederim. Ben 1.5 yıl evvel almıştım. Siz 4 yıl önce almışsınız, belki kodu değişmiş olabilir. Ben de gayet memnunum. Ama yukarıda yazdığım olay canımı sıktı biraz. Ya servise göndereceğim, ya böyle idare edeceğim (ki çok rahatsız edici bir problem değil zaten) ya da bunu teyzeme verip kendime 5.1 alacağım

    Başka fikri olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 20 Haziran 2008; 18:38:47 >
  • Ben de 5.1 almayı düşünüyorum; ama asla 2500'den vazgeçmem. (sizin durumunuzda olsam tamir ettirirdim 5.1 alsam bile) Yer problemi olduğu zamanlarda ihtiyaç duyulabilir. Üstelik 2 yıl garantili olduğunu da göz önüne alırsak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo2000 -- 21 Haziran 2008; 10:16:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.