Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Türkçeleştirmek istiyorum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Türkçeleştirmek istiyorum... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zm_caglar

19 Haziran 2008; 20:33:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar elimde N95 Çin malı var. Türkçeleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim. Elinde gerekli bilgi ve program olan arkadaşımız varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum..

saygılar..
kralkobra_kralkobra

19 Haziran 2008; 23:00:07 

böyle birşey olacağını sanmıyorum.çünki çin mallarına program atmak o kadar kolay değil.
zm_caglar

19 Haziran 2008; 23:03:39 

telefoncular 20 ytl karşılığında yapıyorlar.. nasıl olsuğunu bilen biri varsa ben kendimde yapabilirim diye düşünüyorum . neden 20 ytl para ödeyeyim ...
TRNokia.com
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

19 Haziran 2008; 23:11:56 

quote:

Orjinalden alıntı: zm_caglar

arkadaşlar elimde N95 Çin malı var. Türkçeleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim. Elinde gerekli bilgi ve program olan arkadaşımız varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum..

saygılar..

yrtkili servislerde yapıyorlar
wolkan33

19 Haziran 2008; 23:12:42 

quote:

Orjinalden alıntı: TRNokia.com

quote:

saygılar..

yrtkili servislerde yapıyorlar

yetkili servis çin mallarına el atıyomu

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
zm_caglar

19 Haziran 2008; 23:15:21 

arkadaşlar bu elimdeki telefon çin malı n95..nokia ile alakası yok . çakma telefon bu. nokia n99 gibi. bunların garantisi de olmaz yetkili serviside olmaz. bunlar kaçak mal...
wolkan33

19 Haziran 2008; 23:17:34 

bunu bildiğine göre türkçeleştirilmesininde olmayacağını tahmin etmen zor değildir

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
zm_caglar

19 Haziran 2008; 23:20:56 

quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

bunu bildiğine göre türkçeleştirilmesininde olmayacağını tahmin etmen zor değildir

yaw kardeşim anlatamıyorum herhalde.. daha iki gün önce GAZİANTEP te idim. bu telefonların yetkili servisi diyebileceğin yerler orada. hertürlü kaçak malzemeyi tamır onarım bakım yapıyorlar. orada türkçeleştirmek için 20 ytl para istediler. bende vermek istemediğimden bu işin nasıl yapıldığını araştırrıyorum..

TRNokia.com
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

19 Haziran 2008; 23:30:08 

kardes yetkli sservıslerde her turlu ceptelefonlarının orjınal turkce yazılımları mevcut
inanki
Uzaklaştırılmış
29.998673877315 gün cezanın 1 günü kaldı.

23 Haziran 2008; 21:26:17 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

yaw kardeşim anlatamıyorum herhalde.. daha iki gün önce GAZİANTEP te idim. bu telefonların yetkili servisi diyebileceğin yerler orada. hertürlü kaçak malzemeyi tamır onarım bakım yapıyorlar. orada türkçeleştirmek için 20 ytl para istediler. bende vermek istemediğimden bu işin nasıl yapıldığını araştırrıyorum..

Kaçak telefonlara karşıda olsam, senin soruna cevaben.. Arkadaşım maden telefonu almışsın ver 20 YTL . Daha ucuza yapmazlar heralde...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Türkçeleştirmek istiyorum... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri
Be Quiet Dark Power Pro PSU
Sessiz ve güçlü Be-Quiet Dark Power Pro serisi güç kaynakları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç