arkadaşlar elimde N95 Çin malı var. Türkçeleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim. Elinde gerekli bilgi ve program olan arkadaşımız varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum..
telefoncular 20 ytl karşılığında yapıyorlar.. nasıl olsuğunu bilen biri varsa ben kendimde yapabilirim diye düşünüyorum . neden 20 ytl para ödeyeyim ...
arkadaşlar elimde N95 Çin malı var. Türkçeleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim. Elinde gerekli bilgi ve program olan arkadaşımız varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum..
arkadaşlar bu elimdeki telefon çin malı n95..nokia ile alakası yok . çakma telefon bu. nokia n99 gibi. bunların garantisi de olmaz yetkili serviside olmaz. bunlar kaçak mal...
bunu bildiğine göre türkçeleştirilmesininde olmayacağını tahmin etmen zor değildir
yaw kardeşim anlatamıyorum herhalde.. daha iki gün önce GAZİANTEP te idim. bu telefonların yetkili servisi diyebileceğin yerler orada. hertürlü kaçak malzemeyi tamır onarım bakım yapıyorlar. orada türkçeleştirmek için 20 ytl para istediler. bende vermek istemediğimden bu işin nasıl yapıldığını araştırrıyorum..
kardes yetkli sservıslerde her turlu ceptelefonlarının orjınal turkce yazılımları mevcut
inanki
Uzaklaştırılmış 29.998673877315 gün cezanın 1 günü kaldı.
23 Haziran 2008; 21:26:17
quote:
Orjinalden alıntı: zm_caglar
quote:
Orjinalden alıntı: wolkan33
bunu bildiğine göre türkçeleştirilmesininde olmayacağını tahmin etmen zor değildir
yaw kardeşim anlatamıyorum herhalde.. daha iki gün önce GAZİANTEP te idim. bu telefonların yetkili servisi diyebileceğin yerler orada. hertürlü kaçak malzemeyi tamır onarım bakım yapıyorlar. orada türkçeleştirmek için 20 ytl para istediler. bende vermek istemediğimden bu işin nasıl yapıldığını araştırrıyorum..
Kaçak telefonlara karşıda olsam, senin soruna cevaben.. Arkadaşım maden telefonu almışsın ver 20 YTL . Daha ucuza yapmazlar heralde...