örnegin telefonu açınca "kilidi aç" bide "kapat" seçenegi çıkıyor kapat dedigin zaman telefon açılıyor ama gsm baglantısı kurmıyor..kapat dedikten sonra gsm mi naısıl aktif edecem. illede telefonu kapatıp tekrar açmam gerekiyor o kilidi aç yazısını görmek için... bunun başka yolu varmı?? denedigim şeyler... rehbere girip arama yapıyorum ama gene gsm akit olmuyor.. uçak modunu açıp kapatıyorum belki sorar diye.
benim hayellerimde daha pratik bişeyler olmalı diye düşünüyorum..
ben bulgaristanda ogrenciyim...neyse en son turkiye yolculugundan sonra bulgaristana gectigimde bulgar hattimi taktim...bi turlu aktif edemedim...hattim bozulmus meger...
neyse iste bende o gece otobuste cok dusundum bi kez sifreyi girmeyip kapat dediginde sonra nasil aktif edersin...menulerde falan aradim bulamadim...dedigim gibi edge ac kapa veya hatti cikarip takmakla yaptim...
e6550@2.8ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 512mb asus en 9800gtx + | 400 gb samsung hdd | 550 watt thermaltake psu | Raidmax Sagitta 2 case| Logitech Momo Racing | Creative T7900 7.1
Iphone 8gb
Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)
herhangi bir numarayı arama ile gsm aktivesi bende bazen oluyor ama sıklıkla olmuyor... belirli bir mantıgı yok.. bu arda edge açıp kapama ile bende akitive etmiyor.