iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça

pupilla79 -> iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (19 Haziran 2008; 20:22:40)

örnegin telefonu açınca "kilidi aç" bide "kapat" seçenegi çıkıyor kapat dedigin zaman telefon açılıyor ama gsm baglantısı kurmıyor..kapat dedikten sonra gsm mi naısıl aktif edecem. illede telefonu kapatıp tekrar açmam gerekiyor o kilidi aç yazısını görmek için... bunun başka yolu varmı??
denedigim şeyler...
rehbere girip arama yapıyorum ama gene gsm akit olmuyor..
uçak modunu açıp kapatıyorum belki sorar diye.

ciga75 -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (19 Haziran 2008; 21:42:58)

Uçak modunu aç kapa yapınca oluyor bende 1.1.4 sürümü var...

pupilla79 -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (19 Haziran 2008; 22:16:22)

yukardada yazdıgım gibi olmuyor ne yazıkkii.... bendede 1.1.4 var..

willbecoder -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (20 Haziran 2008; 11:27:52)

* edge i ac kapat...

* sim karti cikar tak...

ben bu sekilde hallederim boyle durumlari...yoksa bi problem var demek...

pupilla79 -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (20 Haziran 2008; 12:06:30)

benim hayellerimde daha pratik bişeyler olmalı diye düşünüyorum..

axi_St -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (20 Haziran 2008; 12:46:43)

belki sımkartında bır sorun vardır baska sımkart tak dene

willbecoder -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (20 Haziran 2008; 13:55:53)

quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

benim hayellerimde daha pratik bişeyler olmalı diye düşünüyorum..

ben bulgaristanda ogrenciyim...neyse en son turkiye yolculugundan sonra bulgaristana gectigimde bulgar hattimi taktim...bi turlu aktif edemedim...hattim bozulmus meger...

neyse iste bende o gece otobuste cok dusundum bi kez sifreyi girmeyip kapat dediginde sonra nasil aktif edersin...menulerde falan aradim bulamadim...dedigim gibi edge ac kapa veya hatti cikarip takmakla yaptim...

Lurtz -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (21 Haziran 2008; 19:11:46)

quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

* edge i ac kapat...

* sim karti cikar tak...

ben bu sekilde hallederim boyle durumlari...yoksa bi problem var demek...

zaten öyle oluyor..

.İphonE. -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (21 Haziran 2008; 22:00:19)

iyi oldu bu bende bılmıyordum ac kapa olayını saolun

hyperviper -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (21 Haziran 2008; 23:01:25)

Daha pratik bir yolu var o durumdayken herhangi bir numara çevirip arama tuşuna bas (atıyorum 12345) aç kapa seçenekleri tekrar ekrana çıkıyor ;)

.İphonE. -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (21 Haziran 2008; 23:05:43)

oda güzlmiş o zaman onu denıyelım biz :) saol arkadasım

pupilla79 -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (22 Haziran 2008; 1:16:00)

herhangi bir numarayı arama ile gsm aktivesi bende bazen oluyor ama sıklıkla olmuyor... belirli bir mantıgı yok..
bu arda edge açıp kapama ile bende akitive etmiyor.

hyperviper -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (22 Haziran 2008; 1:19:39)

Herhangiden kastım manual olarak çevireceğin anlamsız birkaç rakam, rehberden değil. Bende her seferinde işe yarıyor. Umarım sende de yarar.

pupilla79 -> Cevap: iphonenin telefon özelligi nasıl aktive edilir.. (22 Haziran 2008; 2:18:24)

quote:

Orjinalden alıntı: hyperviper

Herhangiden kastım manual olarak çevireceğin anlamsız birkaç rakam, rehberden değil. Bende her seferinde işe yarıyor. Umarım sende de yarar.

denedim şimdiii ... herhangi numarada işe yaramıyor rehberden bir kayıtta... bunun için bir program bileniniz varmı acaba ??

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.234375