Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TÜRKCELL ve ANLAMSIZ HABERSİZ İŞLERİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TÜRKCELL ve ANLAMSIZ HABERSİZ İŞLERİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bukalemun

19 Haziran 2008; 20:13:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TÜRKCELL yakın zamanda online işlem merkezinden KONTÜR TRANSFER hizmetini kapatmıştı ( kısa süre yine açtı amaç PARÇA KONTÜR SATIŞ TEKEL İ ÖNLEMEK ), ancak şimdi de 1 AYDIR KONUŞMA YAPMADIĞIM ancak aktif olarak kampanya lar için elimde bulundurduğum hattımlada konuşma yapmadığım için TAM 3 AY KONTÜR TRANSFER yapamayacaksınız diye uyarı geldi. ( 2064 ten )

BİLGİ VE YORUM LARINIZI BEKLİYORUM...

Am2 64bit Athlon x2 3600+@2400mhz/ Biostar 690G X1250 vga / 2x1 gb Corsair ddr2 667 mhz / 4x250gb sata2 / Samsung 20x Sata dvd rw / Coolor Master 380W Case / Airties Wirelles adsl2 modem / Go Global 19" 4ms LCD
çok geç

19 Haziran 2008; 22:44:21 

böyle birşey olduysa yuh artık turkcelle

netcii

19 Haziran 2008; 22:48:41 

böyle bir şey varsa eğer tcell e
böyle büyük bir firmaya yakışacak bir durum değil. çocuk oyuncağı gibi oynayıp durmasınlar mümkünse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcii -- 19 Haziran 2008; 22:49:47 >

utku
u_mit

19 Haziran 2008; 22:54:12 

ii de üç ay kontur yüklemeyen hattın araması mesaj yollaması veya herhangi bir işlem yapması kısıtlanır bu yeni bişey değil hazır kart ilk çıktığında da bu böyeydi hala böyle ayrıca kontor transferi insanlar başkaları tarafından aldatılmasın diye online işlem merkezine koydu birilerini kötülemeden önce kendinizede bakmanız lazım diye düşünüyorum kampanyadan yararlanmak için cebinde tuttuğun o hat sistemde yer kaplamakta ve bu işllem ücretli bir işlem kontur yüklemiyosan kullanmıyosun demektir kullanılmayan hatta kapatılır.

umt2408@gmail.com

yok gitti öyle biri yok
U_M_T
Bukalemun

19 Haziran 2008; 23:41:42 

quote:

Orjinalden alıntı: u_mit

ii de üç ay kontur yüklemeyen hattın araması mesaj yollaması veya herhangi bir işlem yapması kısıtlanır bu yeni bişey değil hazır kart ilk çıktığında da bu böyeydi hala böyle ayrıca kontor transferi insanlar başkaları tarafından aldatılmasın diye online işlem merkezine koydu birilerini kötülemeden önce kendinizede bakmanız lazım diye düşünüyorum kampanyadan yararlanmak için cebinde tuttuğun o hat sistemde yer kaplamakta ve bu işllem ücretli bir işlem kontur yüklemiyosan kullanmıyosun demektir kullanılmayan hatta kapatılır.

TANE TANE YAZIYORUM İLK MSJ HATALI OLDU İSE

4 tane trkcell hattım var aileme ait aktif ve trkcell in kampanyalarını takip eden bu nedenlede ayda en az 1 kez kontür yükleyen biriyim. ( kampanyalara üye olduğuma göre konuşuyorumda )

türkcell MAYIS ayından hiç görüşme yapmadığım için HAZİRAN da yapabileceğim 250 kontür transfer hkk. 3 ay süre ile dondurmuş (3 x250 = 750 )

YORUM....

Am2 64bit Athlon x2 3600+@2400mhz/ Biostar 690G X1250 vga / 2x1 gb Corsair ddr2 667 mhz / 4x250gb sata2 / Samsung 20x Sata dvd rw / Coolor Master 380W Case / Airties Wirelles adsl2 modem / Go Global 19" 4ms LCD
u_mit

19 Haziran 2008; 23:48:21 

öyle bişey yok hiç kimseyi aramadın diye kimse senin kontur transferini kapatmaz bence Turkcell i bi ara baksınlar 3 ay yüklemezsen sadece kapanır.

umt2408@gmail.com

yok gitti öyle biri yok
U_M_T
Meyan

20 Haziran 2008; 0:55:00 

Burada abes olan nedir ? Turkcell faturalı hat sahipleri faturasını ödemeyince 2 ay kontor atamamakta... Bence mantıklı nasıl olsa beni baglamıyo

Övülmek isterseniz, alçakgönüllülügü yem olarak kullanabilirsiniz. Chesterfield
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 0:57:09 

Haklısın galiba...

quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

Burada abes olan nedir ? Turkcell faturalı hat sahipleri faturasını ödemeyince 2 ay kontor atamamakta... Bence mantıklı nasıl olsa beni baglamıyo

k_t_destek

20 Haziran 2008; 0:58:03 

Kontör transfer etmek için herhangi bir kısıt var mı?
Bir önceki ay konuşma yapmamış Hazır Kart hatlar 3 ay boyunca kontör transfer edemezler.

Yeni abone olmuş Hazır Kart aboneleri hatları ile birlikte hediye edilen başlangıç kontörlerini transfer edemezler.

Yeni abone olmuş, Turkcell faturalı hat aboneleri hatları aktif olduğu ilk günden itibaren KontörTransfer servisini kullanabileceklerdir.

Faturalı hat sahibi abonelerin servisi kullanabilmeleri için, hatlarının en az 2 ay (60 gün) hiç kapatmaya girmemiş olması gerekmektedir.

http://www.turkcell.com/bireysel/servisler/kontorvefatura/kontorTransfer

Bu yeni bir değişiklik değil , uzun zamandır bu şekilde.

tksharmely

20 Haziran 2008; 2:28:49 

Bencede olması gereken bir şey. Hiç kullanılmayan bir hat demek ki hat sahibi tarafından bir köşeye atılmış demektir. Turkcell'in burada kullanıcıyı değil kendini düşünmesi çok normal.

Her biten Şey Yeniden Başlar...
u_mit

20 Haziran 2008; 8:29:59 

bırakında 2 ay faturasını ödemeyen adamın kapatsınlar artık dimi

umt2408@gmail.com

yok gitti öyle biri yok
U_M_T
CODY

21 Haziran 2008; 20:44:43 

Koca firma ufak tepek hesap peşinde yazık

----------------------------------
Bukalemun

22 Haziran 2008; 10:57:52 

her ay kontür ( 250-500 BAZEN DE 1000 ) yüklemesi yapıyorum NEYİNE YETMİYOR ARKADAŞLAR

carabanca

22 Haziran 2008; 14:59:00 

Bu 2 aydır var,ben hattımı kapatıcam açmazsanız dedim öyle açtılar:)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TÜRKCELL ve ANLAMSIZ HABERSİZ İŞLERİ Sayfa: [1]
Buraya git: