Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
time capsule (sorun!)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> time capsule (sorun!) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dravdan

19 Haziran 2008; 19:31:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar forumda ve google de arattım ancak rastlayamadı benim sorunuma...

"iphone'mi restore ettim ve sonra jailbreak, do it all vs yaptım. akabinde restore etmeden evvel time capsule ile yedek almıştım... şimdi restor sonrası time capsule kurdum fakat, örneğin (adress book veya installer üzerine gelip parmağımla dokunduğumda program Kendini Kapatıyor... bu durumda ne yapmalıyım? ilgili olan varsa, şimdiden teşekkürler... (bu arada bilgisayarıma time capsule yedeklerini almıştım, iphone browser aracılığıla ilgili yere attım ama nafile... (var/mobile/library/time capsule)

1
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Haziran 2008; 20:25:02 

TimeCapsule programını uninstal et.Cihazını kapat aç. Sources'e iappcat.com/r/24330 adresini yaz ve installer'da Haberci_Program_Oyun katagorisinde ki TİmeCapsule programını install et.Tekrar kapat aç ve bu sefer bak,çalışması lazım.Yedeği de nasıl aldıysan o şekilde aynı yere at,mevcut olanlarla değiştir.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
dravdan

19 Haziran 2008; 20:26:34 

teşekkürler üstad... derhal deniyorum ve bilgilendiricem sizi...

1
dravdan

19 Haziran 2008; 21:05:15 

baha004 olmuyor:( dediklerinin aynını yaptım... ama nafile:( yani ilgili dizine atıyorum örneğin installer içindeki yedekleri ama bu defa yine eskisi gibi parmağımı götürüyorum sonra açılmıyor kapanıyor timecapsule:(

1
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Haziran 2008; 21:53:53 

Öncelikle TimeCapsule programını kurdun mu?
Normal çalışıyor mu?
Sen yedekleri atınca mı açmıyor? yoksa hiç mi açmıyor program?

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
dravdan

20 Haziran 2008; 10:18:00 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Normal çalışıyor mu?

dediklerinin aynısını yaptım...
time capsule çalışıyor
yedekleri var/mobile/library/timecapsule/(örneğin adress book klasörüne tıklıyorum iphone browser'da... ve yedekledeiğm adresbook.slb vs atıyorum içine, sonra time capsule'yi yeniden başlatıyorum ve adress book üzerine tıklayıp restore edicem edemiyorum... çünkü tıkladığım vakit adress book üzerine time capsule kapanıyor....

1
baha40n

20 Haziran 2008; 16:39:46 

quote:

Orjinalden alıntı: dravdan

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Normal çalışıyor mu?

dediklerinin aynısını yaptım...
time capsule çalışıyor
yedekleri var/mobile/library/timecapsule/(örneğin adress book klasörüne tıklıyorum iphone browser'da... ve yedekledeiğm adresbook.slb vs atıyorum içine, sonra time capsule'yi yeniden başlatıyorum ve adress book üzerine tıklayıp restore edicem edemiyorum... çünkü tıkladığım vakit adress book üzerine time capsule kapanıyor....

TimeCapsule'nin çalışması güzel.
Şimdi yapacağımız şey bu yedekleri TimeCapsuli içine atmayacağız ve program olarak ta FileZilla programını kullanacağız.
FileZilla'yı aç ve bağlan."Nasıl olacağı 1.sayfada var" Sonra yine aynı sayfamızda kısa yollarla ilgili bir başlığımız var.Yani istediğimiz yere gitmek için kısa yollar.
Orayı bul ve neyin yedeğini almışsan,o kısayollarla FileZilla'da o klasöre giderek,gerekli klasöre atarak,eskisiyle yer değişeceksin.Böylelikle de yedeklerin alınmış olup,TimeCapsule programı da çalışmış olacak.TieCapsule programını sadece yedek almada kullanıyoruz yani bir depo vazifesi görüyor.

dravdan

20 Haziran 2008; 21:37:34 

abi çıldırıcam ya? olmuyor omuyor olmuyor:( yarabbim yaresulallah nerede yanlış yapiyorum... dediklerininin aynısını yapıyorum be abi... yok olmuyo... sakin olmaya çalışıyorum o da olmiyo:) valla kafayı yicem.. bi el at artık şuna ya:(

1
baha40n

21 Haziran 2008; 1:12:29 

Olmaması için hiç bir neden göremiyorum.Ama ben bu sistemi bir kez daha deniyeceğim sizler için ve uzun zamandır Restore etmediğim cihazımı mevcut uyarlamayla bir kez daha Restore edip bakalım ben sıkıntı yaşayacak mıyım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> time capsule (sorun!) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Plato bilgisayar röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Plato bilgisayar röportajı
CeBIT 07 / Kolay Mağaza Standı
Kolay Mağaza ile bir kaç adımda e-ticaret sitesi sahibi olun

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç