Teknosalarda bu modeli görüyorum.. 32" bi plasma kendileri ve aynı zamanda 852x480 çözünürlüğe sahip.. Yani kablo tv digiturk dvd vs izlemek icin biçilmiş kaftan gibime geldi.. 999ytl fiyatı..
Almayı dusunuyorum ciddi anlamda yarın oburgun.. Forumda arama yaptım ama hiç konu bulamadım.. acaba kullananınız yada bilgisi olan varmı bu model hakkında..?
Buarada Samsung 32r81b ile yanyana normal DVD yi açtık Teknosada.. Cidden goruntu cok daha iyiydi LG de..
Sizler ne düşünüyosunuz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 19 Haziran 2008; 19:37:59 >
lcd rakamları bihayli gerileyince zor satılır ... örnek 32AV500 toshiba lcd 1.100 lere kadar inmişken ... sizinde söylediğiniz gibi şu ara hakkı 700 civarıdır ...
Şuanki durumlarda 1000 YTL fiyat arasında parasını fazla model çesitleri var onlardan tercih etmen daha avantajlı bir duruma girer ama genede sen bilirsin .. Benim yeterince param var onuda alırım daha sonradan baska bir modelde alırım diyorsan sen daha iyi bilirsin ..
Ben de Teknosa'da HD görüntüsüyle izledim. Oldukça başarılı. Hatta uzaktan ne kadar keskin, gözü de yormuyor yoksa bu Plazma mı diyerek alete yaklaştım. Nitekim yanılmamışım. Bu inç'lerde plazma olması çok büyük avantaj. Salonda Panasonic Plazma 37pv70 var. Umarım onu aratmaz. Plazma'nın değerini bilenler kaçırmasın. Ben yarın kısmetse almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoz -- 20 Haziran 2008; 18:27:41 >
SD yayın (RF anten, kablotv, uydu, dvd-vcd) izleyecekler için, PS3 pc hd yayınla işim olmaz diyenler, yerim dar enim dar diyen arkadaşlar, gücüm bu kadara yetiyor diyenler kaçırmasın.
ben geçen gün teknosada gördüm. toshiba hd player ile chronicles of riddick ( riddick gunlukleri) hd dvd oynuyordu. Görüntü gerçekten şahaneydi. Bu çözünrlüğe hd dvd performansına şaşırdım.