|
erkoz -> Cevap: LG 32PC51 (852x480 çözünürlük) (27 Haziran 2008; 21:06:49)
|
Arkadaşlar, "Hayırlı olsun" dilekleriniz için teşekkürler. Biliyorsunuz yeni ürün plazmalarda logo izi olayı değişik markalarca değişik yöntemlerle kalıcı olması giderilmiş durumda. Önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi. Panasonic'te TV'yi ilk açtığınızda çok dikkat ederseniz, en son hangi kanalı izlemişsiniz anlayabiliyorsunuz :) Ama telaşlanmayın bu 1 sn bile sürmüyor. LG'de ise kanallar arasında logo kalma süresi biraz daha uzun ama o da kesinlikle dert edilecek derecede değil. Hatta ev halkı "ne izi" ? filan deyip benle dalga geçiyorlar.. Göz sağlığı, zevk ve keyif için bunlar hiç dert edilecek şeyler değil. LCD TVlerin hassas ekran dokusundan iyidir. Renk bakımından Panasonic biraz daha üstün LG'den, ama hareketli görüntülerdeki başarısı LG'de sanki daha iyi. quote:
Orjinalden alıntı: Lyclah erkoz arkadaşım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle..[:'(] Acaba biraz daha bilgi vermen mumkun mü tv hakkında... Acaba memnun olmadığın yönleri falan varsa özellikle duymak isteriz.. TV yi tekrar bikaç gün önce teknosa'da inceledim.. Digiturkden bi HD yayın açtı yetkili arkadaş, şu Samsung 32r81b ile buna çok dikkat ettim.. Bunun görüntüsü daha çok hoşuma gitti açıkcası [:)] Bilmiyorum neden öyle oldu ama daha bi film, dvd havası vardı goruntude..
|
|
|
|