hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 10 YTL :) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> Sıcak Fırsatlar

R635X -> hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 10 YTL :) (19 Haziran 2008; 17:31:10)

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.123.4078.0001

[image]http://www.hizlial.com/TrendResim/22/4078/22.123.4078.000101t4.jpg[/image]

[image]http://www.rotahaber.com/photos/916603816.jpg[/image] [image]http://www.marmarisyenisayfa.net/resim/4015-1.jpg[/image]

Gördüğüm kadarıyla piyasada 20 ytl felan.

http://www.marmarisyenisayfa.net/haber_tr.php?no=4015
http://www.rotahaber.com/haber/20080630/Asiri-sicaklara-pervaneli-sapka.php

Edit: fiyat guncellendi.

empire_loups -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 18:09:43)

Komik bişey[sm=biggrinking.gif]

kozdil -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 18:29:40)

adamla dalga geçerler

aquablue -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 18:34:30)

en kotu esprimiz boyle olsun diyerek "sicak degil serin firsat olmus bu, kilit gelir yakinda" diyorum basligi acan arkadasa [8D]

tolgabc -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 18:43:04)

quote:

Orjinalden alıntı: aquablue

en kotu esprimiz boyle olsun diyerek "sicak degil serin firsat olmus bu, kilit gelir yakinda" diyorum basligi acan arkadasa [8D]

Doğru diyorsun, bazen böyle saçma kilitler geliyor, halbuki normal bir şapka 10 lira.. Bunun fanı ve soları var[;)]

R635X -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 19:19:27)

quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

quote:

Orjinalden alıntı: aquablue

Doğru diyorsun, bazen böyle saçma kilitler geliyor, halbuki normal bir şapka 10 lira.. Bunun fanı ve soları var[;)]

ciden birkac siteye baktım 22ytl satış fiyatı. öyle olmassa koymazdım. kurallara uygun ama gereksiz görülüp silinebilir tabi [:D] o ayrı.

sadbul -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 20:43:54)

solar cihaazı ve motoru sökülüp bir kaç günlük eğlence çıkarılabilir.

Méchatronic -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 21:07:19)

Olaya bak [sm=s17.gif]

corner4815 -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 22:01:49)

delikanlı takmaz bunu [8|]

ama aynı zamanda çok eğlenceli görünüyo her eve lazım [;)]

alpmax -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (19 Haziran 2008; 23:17:57)

çobanlar için güzel abi. kimseler görmez. koyunlarda bi kaç defa meee felan der alışırlar.
şaka tabi. valla kalabalıkta zor şööle bi 5-10 yılı var bu aletin toplumda hoş karşılanması için. kısaca "teknolojik olarak hoş insanlık için bir vehamet".

XmysticX -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 0:29:12)

YORUMLARA BAKIN:[sm=s17.gif]
--------------------------------------------------------------------------------

Mükemmel, sıradışı ve fonksiyonel. 02.06.2008

Ürün resimde göründüğü gibi sarı olarak değilde bana siyahını gönderdiler. Rengini sevmedim ama yaptığı işi çok sevdim. Güneş altında yürürken,otururken,yatarken yeterki güneş alsın hemen pervanesi dönmeye başlıyor ve yüzünüze eserek güzel bir serinlik yaşatıyor. Piyasada bu fiyata başka bir yerde alacağınızı hiç zannetmiyorum. Gönderilerimi eksiksiz ve sağlam olarak gönderdikleri için hızlıal.com a teşekkürlerimi sunuyorum.

FAKE OLDUĞUDA HİİİÇ BELLİ OLMUYOR HANİ.[sm=s17.gif][sm=s17.gif]

EnnX -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 8:19:59)

Zihni sinir proceleri gibi [:D]

alimakkaya -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 9:20:20)

O solar paneli tek basina almaya kalkinca sapkadan daha fazla para istiyorlar bu arada.

thunderace -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 9:57:22)

Sıcaktan yanan adam karizma peşinde olmaz, otobüste gidiyorsun tıklım tıklım nefes almak zor bu şapkayı verseler al abi tak deseler takmazmısınız [:D] hepiniz alır kullanırsınız yerim karizmayı hesabı[8D]

ben takmam bende motosiklet var ayrı konu[:D]

mylove -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 12:59:19)

Valla çok işime yarar ama bu pervane nasıl çalışıyor acaba bilen varmı ? bu tepesindeki ne ? bilenler yazsın lütfen acil..

rEaDy_for_aCtion -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 13:10:56)

quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Valla çok işime yarar ama bu pervane nasıl çalışıyor acaba bilen varmı ? bu tepesindeki ne ? bilenler yazsın lütfen acil..

tepedeki solar panel dışarıda bu fiyata bulamayacağınız güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren bir panel alınır aslında[:D]

mylove -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 13:19:24)

Gunesın tepeden gelmesi şartmı acaba ? Dışarıdaki ısı etki ediyormu acaba [:o]

HighVoltage -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 13:27:00)

Yanlış hatırlamıyorsam cihazda şarj olacak bir pil vb. söz konusu değil güneş/ışık kaynağı oldukça çalışıyor.

Ctrlshft -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (20 Haziran 2008; 17:07:26)

benede ufakken vardı bundan ama pillisi tabiki. Motorunu çıkarmıştım dağıtmıştım ama[sm=icon_smile.gif]

musyun -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (21 Haziran 2008; 15:24:43)

Manyak bi alet[sm=evillol.gif]

ufukman -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (21 Haziran 2008; 20:40:07)

Carrefourda gördüm bu şapkadan sarı renk fiyatı da hemen hemen aynıydı..

DigitalWorld -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (21 Haziran 2008; 21:49:55)

Bazı arkadaşların dediği gibi sırf solar enerji paneli için bile alınabilir.

Bunun dışında şu an ihtiyacım yok. İhtiyacım olsa valla zaten yakın çevrem tanır hiç çekinmem takmaktan.

Zira beni sıcaktan o çok bilmişler değil ( kendi eksiklerini kapatmak için başkaları ile dalga geçenler. ) bu sıcaktan korur korur ise. Milletin ne düşündüğü umurumda değil.

Neymiş işte modaya uy alay konusu olma. Ne işte bundan kaç yıl öncesindeki filmlere bakılıp gene kıyafetlere gülünüyor. Moda değişen bir şey ve elbet alay konusu olacaksınız sonunda. Madem kaçınılmaz son bu. Bari yandığınız ile kalmayın.

Şimdi gene sosyal mesaja girecek ama; Artık bazı şeyleri kafanıza takmayın. Neyseniz o olun. Siz kendinizi inkar ederseniz hiç mutlu olamazsınız ki. Yani belirli kalıplara uyup bu moda diye bunu yaparsanız sonunuz ne olur. İnsan beyni çok karmaşık ama aynı zamanda çok basit.

Beyniniz kuralcı kalıplara alışınca. Moda diye ya da belirli bir zümreye gireceğim diye kendinizde yaptığınız değişiklikler ( edep kurallarından bahsetmiyorum tabi. Mesela vücut delerek yapılan takılar da çok karşıt yani özgür olun istediğinizi giyin derken sağlıklı olarak. Zaten kadınların o dar elbiseleri neden giydiğini anlayamadım. Ne rahatlar ne kullanışlılar. ) beyin için bir gruba gireceğim diye sigaraya alkole ya da uyuşturucuya başlamak ile aynı olarak görünebilir bilinç altında.

Bakınız bana gelen sözler ve cevaplarım.

Annem : Olum ya sokağa şort ile çıkılır mı koca adamsın?

Sahilde giyince ayıp, açık saçık ve çocuksu olmuyor da. Mahallede giyince niye oluyor. Hava 30 derece yanıyoruz burada, zaten diz altını açmak ta serbest dinen ( diz kapağının altına gelen bir şort ). Namaz kılabilirken üstümdekiler ile, nasıl sokağa çıkamam?

Markette bir arkadaş. : Ya kardeşim marketin içinde güneş gözlüğü takılır mı? [sm=biggrinking.gif]

Kardeşim astigmat var. Gözlerim ağrıdı güneşten. Ayrıca ağrımasa da gene de takarım. Bana yakışıyor. Üstelik normal gözlük takılınca sorun değil de camlar siyah olunca niye sorun oluyor. Sen eve girince artık kimse yok diyip üstündeki her şeyi çıkarıyor musun? [sm=evillol.gif]

Arkadaş : Ya kardeşim düşüne gidiyorsun bir jöle sür şekil yap şu saçına böyle düğüne gidilir mi?

Ya ne alakası var. Kapıda jöle kontrolü mü yapıyorlar. Hem jöle icad edilmeseydi düğünlere gitmeyecek miydiniz? Jöle olmadan da düğün yapılıyordu eskideN.

Arkadaş ise "offf be iyiki bir şey söyledik amma kafa şişirdin" demişti. Genelde zaten ben mantıklı konuşunca kimilerinin canı sıkılır.

Babam : Olum şu keki adam gibi yesene, ne önce kenerlarını yiyip sonra ortasını yiyiyorsun.

Ne yapayım sadece bir tane kek var ve onun da en lezzetli yeri ortası. En sona oratsını bırakıyorum kek bitince ağzımda kalan tat yetiyor. Hem kek yemenin de usulü olduğunu bilmiyordum. Sen hep her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demez misin? Benim de kek yiyişim farklı.

Arkadaş ; Olum at şu çöpü yere. Millet sana bakıyor iki saattir elinde çöp duruyorsun. Rezil olduk.

Valla benim değil belediyenin rezil olması lazım. Bak her yerde çöpleri çöp kutusuna atın yazıyor ama bir tane çöp kutusu yok koca durakta. ( Bilenler için. Mecidiyeköyde simit sarayının yanında teknosa. Teknosa da n giderken Mc Donalds var ve oranın da ilerisinde büyük bir otobüs durağı. Asya yakasına otobüs kalkıyor. 128 ler falan. ) Ayrıca 1 saattir otobüs bekliyoruz ama önümüzde hala 2 otobüs dolusu adam var. Belediye, sırada araya kaynayanlar ve onlara göz yumlarlar değil de ben mi utanacağım.

Tamam abi ya bir sus valla iyice rezil olduk. ( [sm=biggrinking.gif] )

Bunlar ilk aklıma gelenler ama mutlaka her bir tabu çıkarkarşıma. Bunlardan biri de sofrada konuşulmaz, şarkı söylenmez. Günahtır vb laflar. Oysa Peygamberimiz bile muhabbet eder sofrada. Sofrada gülebilir eğlenebilirsin hatta sofranın neşeli olması bereket getirir. E kardeşim şarkı söylemek te neşelendirmeyecek ise adamı yani.

+ Olarak tüm bu bahsettikleri kurallar Milli takım maçımız başlayınca işlecselliğini yitiriyor. [sm=kop.gif]

ilkdostun -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (21 Haziran 2008; 22:00:09)

[:'(] abi markette güneş gözlüğü dışında tüm yazdıklarına katılıorum...markette güneş gözlüğü konusu ise sen yakıştırıosan saygım var ama benim kişisel fikrim kapalı alanda gözlük deişik duruo be dostum[8D]

corner4815 -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 0:07:26)

abi adam ne dolmuş meğer...

pervaneli şapkada patladı [sm=s17.gif]

al tak kardeşim bu kadar sıkıntı yapma[;)]

doganays -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 1:03:42)

ahah tam hediyelik miş alim bir tane köşe de dursun arkadaşın doğum günü felan olursa matrak olur [8D]

BAĞATUR -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 3:52:29)

Asrın icadı diyorum başka da birşey demiyorum, eleştirenler ve dalga geçenler, sizi kınıyorum [sm=s19.gif]
Muhteşem bir cihaz , muhteşem bir icat [;)]

street_cops -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 4:01:10)

aslında hoş bi şey.sırf ustünedeki panel için alınabilir.sök paneli başka bir şeye kullan[;)]

plasmon -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 14:23:38)

quote:

Orjinalden alıntı: corner4815

[sm=s17.gif]

_tatar_ -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 15:21:09)

DigitalWorld
[:(][:(][:(]

DigitalWorld -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (22 Haziran 2008; 18:51:59)

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

[:'(] abi markette güneş gözlüğü dışında tüm yazdıklarına katılıorum...markette güneş gözlüğü konusu ise sen yakıştırıosan saygım var ama benim kişisel fikrim kapalı alanda gözlük deişik duruo be dostum[8D]

Ya şimdi niye acayip olsun ki? O güzlüğü bir görme engelli taksa hiç dikkatinizi bile çekmez. Ya da normal dereceli gözlük takınca da dikkatinizi çekmez. Güneş gözlüğünün neyi var? + Dediğim gibi astigmatım var ve sürekli gün ışığında kalmak çok yoruyor. Hele bir de dükkana girip birden çıkarsam başım çatlar. Asıl sıkıcı nokta ise olayı anlatmama rağmen hala aynı kişilerin ya çıkar şunu demesiydi.

Yani insanlar biraz bazı basma kalıplardan kurtulmalı artık. Durak konusunda ise delirmemek işten bile değildi. Her yere koca koca çöpleri çöp kutusuna atalım yazmışlar. Ama oratada çöp kutusu yok.

quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

quote:

[sm=s17.gif]

Kardeşim malesef hatırlamak gibi bir lanet ile lanetlenmişim ben. En basit örneği. Türk bilim adamlarının uçağı düşmüştü geçen sene. İlk gün bir haber yaptılar ardından uçak neden düştü, kara kutuda ne çıktı doğru dürüst bir bilgi verilmedi.

+ Sarı rengi pek sevmem ve pek ihtiyacım da yok bu ürüne. [sm=biggrinking.gif] Servis aracında bir tane pervane var dev gibi. O bile sıcak üflüyor. E sonuçta bu fan da ortamda ne var ise sana onu üfleyecek yani sıcak havayı. [sm=evillol.gif] Ben daha çok solar bakımından yaklaştım ürüne. + Otobüste de işe yaramaz büyük ihtimalle zira çalışmaz. [sm=biggrinking.gif]

Ben kıyafete çok takmıyorum öyle. Üniversitede bazı böyle siyah elbiseli sincirli mincirli tipler vardı. Saçlar uzun falan. O adamlar cuma günü ezan okununca saçını yıkadı. Yüzük bilezik falan ne var ise çıkardı girip namazını kıldı. O ayıplayanların çoğu da kafede tavla oynamıştır sanırım.

Pek sevmediğim bir şey ise. Amerikada adamlar sokakta nasıl dolaşıyorlar. ( Dikkat toplumun genel edep kurallarına aykırı giyinilmesine karşıyım. Yani sokağa çırılçıplak çık demiyoruz. )

Yine eğitimde. Kimi hocalar var işte öğrenciye salak gibi davranır. Kimi de einstein ya da atom mühendisi sanır öğrenciyi. Bu konuda lisede çok şanslıydım. Hocalarımızın yani çoğunun öğrenciler ile ilişkisi iyiydi. Öğrencinin konuya yabancı olduğunu ama kendilerinin de hatalı olabileceğini ve öğrencinin doğru bir şey söyleyebileceği ihtimalini düşünürlerdi.

Uygunsuz gerçekler adlı belgeselden bir iki cümle:

Bunları size gösteriyorum çünkü
size bahsetmek istediğim iki öğretmenim var.

Birini pek sevmezdim, diğeri ise
benim için gerçek bir kahramandı.

Tahtanın önünde
Dünya haritasını açarak...

...coğrafya öğreten
bir öğretmenim vardı.

Bir keresinde,
altıncı sınıfta bir arkadaşım...

...elini kaldırmış ve Güney
Amerika’nın doğu kıyı çizgisi ile...

...Afrika’nın batı kıyısını göstermiş...

...ve sormuştu...

..."Bunlar bir zamanlar birbirine
ait olmuş tek bir parça olabilir mi?"

Ve öğretmen de...

..."Tabii ki hayır! Bu, şu ana kadar
duyduğum en saçma şey!" diye cevap vermişti.

Bu öğrenci, sonraları madde bağımlısı
oldu ve bir daha belini doğrultamadı.

Öğretmen ise, şu anki yönetimde
bilim danışmanı olmuştur!

Ancak aslında öğretmen,
o dönemdeki bilimsel kurumların...

...varmış olduğu
sonuçları yansıtıyordu.

"Kıtalar o kadar büyük ki
hareket edemeyecekleri aşikâr!"

Fakat şu anda bizim de
bildiğimiz gibi aslında hareket ettiler.

İşte bu işte bu gerçekten olabiliyor. Bazı insanların sorunu da bu. Her şeye imkansız gibi bakıyor. Dünya yuvarlak olamaz bu imkansız. Bilgisayarlar daha ileriye gidemez boş bir hayal. Geliştirilmesi imkansız. ( Bu adam ş anda bilgisayar dünyasında önemli bir yerde. İşte verilen örnekte de çocuk eroin bağımlısı. Kalıpçı hoca da profesör oluyor. Durum benzer. ) Bunulabilecek her şey bulundu. Ne bu ya. Bu basmakalıplar.

Bu zincirler geçilemez imkansız. İşte zincire odaklananlar bir fikir bulamadı. Ama açık görüşlü bir adam onları karadan soktu. Yani asıl amaç halice girmekti. Zinciri aşmak ise sadece bir araçtı. Eğer yol kapalı ise yeni bir yol açarsın olay bu. [sm=pist.gif]

Çoğu kişiye sorarım. Verdiği cevaba göre nasıl biri olduğunu anlarım. Soru şu.

Bir insan zengin olduğu için mi kötüdür. Yoksa kötü olduğu için mi zengindir. Gerçi yazıda işe yarar mı bilemem. Ama sözlü olunca çok işe yarıyor.

Ya bakın zamanında çok büyük bir araştırma üzerinde iken gelen tepkilerden yılıp sürüye katılan. Ya da milletin düşüncesini ve dışlamasından etkilenmeyip araştırmasını tarihe geçiren ne insanlar vardır.

aerdalg -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (24 Haziran 2008; 19:37:53)

valla yaa
quote:

Editor -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (25 Haziran 2008; 12:54:34)

DigitalWorld, düsüncelerini destekliyorum, buraya yazdıgın icin de tesekkurler. [:'(]

greentooth -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (25 Haziran 2008; 19:59:02)

pili yoksa pervane çalışsın da serinleyeyim diye güneşe çıkmak pek mantıklı değil :)

ama şarj olabiliyorsa çok fonksiyonel bence [:'(]

plasmon -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (26 Haziran 2008; 15:10:42)

quote:

Orjinalden alıntı: greentooth

pili yoksa pervane çalışsın da serinleyeyim diye güneşe çıkmak pek mantıklı değil :)

İyi de şapka zaten güneşte takılır...

_panzerschreck_ -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (26 Haziran 2008; 23:49:25)

pervane neyse de solar panel için alınabilir. acaba ne kadar güç verebiliyor

bu arada digitalworld
ne diyorsan tamamen katılmamak elde değil. böyle insanların kaldığını bilmek bile sevindirici. iyi günler dostum

greentooth -> Cevap: hizlial.com And Solar Fanlı Şapka 11 YTL :) (27 Haziran 2008; 0:07:25)

quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

quote:

Orjinalden alıntı: greentooth

İyi de şapka zaten güneşte takılır...

:) saçlarım uzunken pek çıkarmazdım...

seyrek saçlı arkadaşlar da güneşli ortam dışında, belki klimasız aracı olanlar otomobilleri içinde takabilirler-di- [:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.953125