Ben 800/2000/1150 hızlarında kullanıyorum. %50 fan hızında, boşta 45; yükte 75 dereceyi geçmiyor. Ama sen kendi kartının sınırını deneyerek bulmalısın. Mesela 750/1875/1100 dene. Sorun çıkmazsa (en fazla ekran donar. reset atarsın), 5er-10ar arttır.
Hazmetmek biraz zaman alacak merak etme iyileşirsin.Olmadı anti-asit falan al.
NDA kalktı gerçi NDA ne biliyormusun ondan da şüpheliyim.Techpowerup'a patlak mı diyorsun?
Dünyada mısın sen?
P5KSE///e6750@3.4@rated FSB 1700///MUSHKİN Enhanced High Performance 2x1gb Dual DDR2 1066 5-5-5-15@2.1V///MSI HD4850(700/2000)///Seagate 500gb 32mb///Dexonic+Tagan 480W PSU+5 adet kasa fanı///NEC DVDRW///Microsoft Multimedia Black Value Pack 13 Ekime kadar yokum
ya bu 4850 neymiş böyle anlamadımkı o kadar abartmayın arkadaşlar kımıde dıyorkı 9800gtxı geçıyor dıyor iki üç patlak test var tamam mı onlara bakarak yorum yapıyorlar
Hazmetmek biraz zaman alacak merak etme iyileşirsin.Olmadı anti-asit falan al.
NDA kalktı gerçi NDA ne biliyormusun ondan da şüpheliyim.Techpowerup'a patlak mı diyorsun?
Dünyada mısın sen?
benım için isim misim onemlı değil eğer crysıs gıbı oyunda saçma sapan gx2nın crysısı oyantamadıgı bir testı yayınlarsa ben o teste patlak derım...senın gibi saflar isme bakıp ınanırsa onlarda sana yedırır..ustenede antı-asıt içirir...