Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
El Diablo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Haziran 2008; 16:56:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar selam. Vereceğiniz cevaba göre 2 güne bir iPhone alacağım ben de. Sorum şu; PPC'lerde çevirmeden video izlemeye alışmış bir insan olarak aynısını iPhone'da da yapmak istiyorum. Fakat program bulamadım. Coreplayer var ama o halen Beta aşamasında ve piyasaya sunulmadı. Başka program var mı şu an kullanılabilecek? Şimdiden teşekkürler.

SOAD & Orhan Pamuk sever

ressss2005

19 Haziran 2008; 17:36:03 

Şu anda öyle bir program yok. Yalnız iphone a yükleyebileceğin bir converter programı olduğunu hatırlıyorum. onun dışında player bir program yok ama yakında SDK ürünü programlar çıkmaya başlar. (11 temmuzdan sonra)

ahmetcantasci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Haziran 2008; 18:43:23 

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Arkadaşlar selam. Vereceğiniz cevaba göre 2 güne bir iPhone alacağım ben de. Sorum şu; PPC'lerde çevirmeden video izlemeye alışmış bir insan olarak aynısını iPhone'da da yapmak istiyorum. Fakat program bulamadım. Coreplayer var ama o halen Beta aşamasında ve piyasaya sunulmadı. Başka program var mı şu an kullanılabilecek? Şimdiden teşekkürler.

evet zodplay var. beta aşamasında daha yayınlanmadı ama bi şekilde bulabilirsin gibime geliyor. diğer yandan program henüz divx için iyi değil. oldukça yavaş bir program.

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0(Beta7)/MF04.04.05
Eaststreetz

19 Haziran 2008; 18:52:50 

ZodPlay bu iPhone 3G'den sonra baya bir gözlerden kayboldu. Yani iPhone 3G haberi en önemli gelişme olduğu için ZodPlay'in yıldızı söndü. Ama ilerde yine parlayacak :)

ZodPlay şu an 0.9.5 sürümünde. Beta aşamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 19 Haziran 2008; 18:54:02 >

“Why join the navy if you can be a pirate?”
Steve Jobs

<%if 9 > 411 then Response.Write burası Türkiye Response.End() end if%>
El Diablo

19 Haziran 2008; 23:23:31 

Herkese teşekkürler.
Coreplayer ne zamana çıkar sizce?

SOAD & Orhan Pamuk sever

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
WEB Dersleri Blog lara giriş 2
Selcukhoca.com ve Gunesintamicinde.com ile bloglar üzerine röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç