iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları

El Diablo -> iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? (19 Haziran 2008; 16:56:09)

Arkadaşlar selam. Vereceğiniz cevaba göre 2 güne bir iPhone alacağım ben de. Sorum şu; PPC'lerde çevirmeden video izlemeye alışmış bir insan olarak aynısını iPhone'da da yapmak istiyorum. Fakat program bulamadım. Coreplayer var ama o halen Beta aşamasında ve piyasaya sunulmadı. Başka program var mı şu an kullanılabilecek? Şimdiden teşekkürler.

ressss2005 -> Cevap: iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? (19 Haziran 2008; 17:36:03)

Şu anda öyle bir program yok. Yalnız iphone a yükleyebileceğin bir converter programı olduğunu hatırlıyorum. onun dışında player bir program yok ama yakında SDK ürünü programlar çıkmaya başlar. (11 temmuzdan sonra)

ahmetcantasci -> Cevap: iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? (19 Haziran 2008; 18:43:23)

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Arkadaşlar selam. Vereceğiniz cevaba göre 2 güne bir iPhone alacağım ben de. Sorum şu; PPC'lerde çevirmeden video izlemeye alışmış bir insan olarak aynısını iPhone'da da yapmak istiyorum. Fakat program bulamadım. Coreplayer var ama o halen Beta aşamasında ve piyasaya sunulmadı. Başka program var mı şu an kullanılabilecek? Şimdiden teşekkürler.

evet zodplay var. beta aşamasında daha yayınlanmadı ama bi şekilde bulabilirsin gibime geliyor. diğer yandan program henüz divx için iyi değil. oldukça yavaş bir program.

Eaststreetz -> Cevap: iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performansı nasıl? (19 Haziran 2008; 18:52:50)

ZodPlay bu iPhone 3G'den sonra baya bir gözlerden kayboldu. Yani iPhone 3G haberi en önemli gelişme olduğu için ZodPlay'in yıldızı söndü. Ama ilerde yine parlayacak :)

ZodPlay şu an 0.9.5 sürümünde. Beta aşamasında.

El Diablo -> Cevap: iPhone da çevirmeden DivX izleyebileceğimiz bir program var mı? Varsa performans� nas�l? (19 Haziran 2008; 23:23:31)

Herkese teşekkürler.[:'(]
Coreplayer ne zamana çıkar sizce?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125