o psu dan bende var.resimdekiyle alakası yok.psunun altında 12cm fan var.bide 130-220v ayarı yok 115 ile230 arasını kendi ayarlıyor.gerçek olmasa bile 360-380 falan çok rahat verir.20+4 pin 1 sata 4 ide yanlış (hatırlamıyorsam) birde 4 pinlik pciex molex i var(eminim)
öenririm.o ekran kartınıda hayli hayli kaldırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgys -- 19 Haziran 2008; 16:40:49 >
Beyler yarın kısmetse sapphire hd2600 xt agp ile beraber psu alıcam yazıcıoğlundan.Farklı mesajlardan kafam karıştı bu frisbyi alsam herhangi bir sorun olmaz sanırım...
Olmaması bence daha iyi. Bilmeyen birisi 220'lik yerde 130'a çekerse power patlar. Nerden mi biliyorum? Geçen yıl patlattım bir tane
benimde o özelliği çok hoşuma gittiği için yazmıştım mesala volaj dalgalanması oluyo powerde dalgalanıyo şimdi öyle bişey yok.yalnız enteresan olan bişy söyliyim bende colors-it 350 wat patladıktan sonra bunu aldım(50ytl) pc çok hızlandı
ben 500 wattlık dandik frisbyle 2 seneyi aşkın süredir idare ediyorum. Eğer sistemin çok üst seviyede değilse alabilirsin. Çünkü güç çekimi az olacaktır. Ama yeni ve güzel bir pcde tavsiye etmem (özellikle yeni ekran kartlarıyla). Kendisi dandiktir zira.
sistemim: pentium d 3ghz işlemci (3.6ghza kadar oc yapabiliyorum) x800gto^2 ekran kartı gigabyte 975x anakart 4gb ram (4 slot) kasadaki biri 25 cm çaplı 3 fan dvd ve cd yazıcı 2 sata disk floopy avermedia 303 tv kartı usblere takılan kamera klavye yazıcı mp4 çalar vs...
beyler 350 woltluk psu alıcaktım.pc mi açtım UNİQUE psu 350 watlık bir psu varmış.acaba bu hd 2600xt agp yi kaldırır mı denesem mi?boşuna para verip 350 watlık yeni bir psu vermeyim diyorum..
unique 350 watlık psu kaldırırmı bu ekran kartını acil....