arkdaşlar sistemim bu.artık sürekli kasa araştırmaktan ve kararsız kalmaktan sıkılmış durumdayım.belirttiğim kasa ve psu ile sistemimi rahat bi şekilde kurabilir ve sessiz çalıştırabilir miyim acaba???? acil cevabınızı bekliyorum.hemen sipariş vermem lazım.lüften cevapsız bırakmayın????
şu an için o.c düşünmüyorum kardeş anakartı bir süre sonra değiştirecem zaten ram takviyesi ile birlikte o konuda içik rahat.çok rahat çalıştırmamın yanında ses konusundada sıkıntı yaşamam dimi ya?
PSU un iyi ama o/c düşürsen ileride enermax infiniti 720 lik tavsiye ederim kullanan kişiler baya memnun ses ve performans acısından.Ancak SLI yapmayı ve o/c düşünmüyorsan tercih ettiğin PSU yeterli işini görür zaten 720W ve 650W lık 86A yani baya yüksek bir amper vermekte infiniti modeli o yuzden artık kararını ver kolay gelsin
\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///
sağol kardeş artık zaten onu alacam artık.o 86 amper aradaki farkmı tam anlamadım? ayrıca fazla abartmadan o.c denesem bile ben kaldırabileceğini düşünüyorum sistem için? yanılıyor muyum yoksa???