Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ethernet Sorunum Acil Yardım:(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Ethernet Sorunum Acil Yardım:( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
daraz

19 Haziran 2008; 15:27:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba DH'cı kardeşlerim ufak bi sorunum var. USRobotics Wireless ADSL2+ Router kullanıyorum ve 5 gün önce amcamların evine ethernet çektik tam 31 Metre bende Wireless Adaptör aldım ve modem burda duruyor yani benim masamda Adaptörün çekim kuvveti sebebiyle neyse amcama kablo çekince yaklaşık günde 1 sefer sınırlı bağlantı hatası verip İP almıyor bende sorun yok deli gibi download yapiyorum kablosuz olarak ama ne yaptımsa gerek elle ip vermek gerekse otomatik ama olmuyor. Sebebini bilmediğim için bir şeyler yapamıyorum son çare olarakda sizleri görüyorum...(

alimakkaya

19 Haziran 2008; 16:25:40 

O USR cihaz yuzunden benim de basim agridi, yalniz ben kablosuz baglantida ip alamama hatasi aliyorum . sorun DHCP sunucusundan degil, DHCP isteklerine verilen cevaplar uc birimlere bir turlu ulasmiyor. Herneyse, hikayeyi gecelim.

Oncelikle modemin en son firmware guncellemesini yukle, sorunlar devam eder ise.

Kablolu baglanan makinenin etherenet kartini hiz ayarlarini degistirmeyi dene,
otomatik yerine sirasi ile once 100Mbit Full - 100 Mbit Half - 10 Mbit Full - 10Mbit Half hizlarini dene, sorun devam eder ise

KUllandigin kablonun uclarini yeninden cakmayi dene, sorun devam eder ise.

Baska bir ethernet karti deneme imkanin var ise dene.

daraz

20 Haziran 2008; 15:21:23 

O zaman önce bi araştırmayla kendi Firmware güncellemesini yapmaya çalışayım tek tek denicem söledikleini dostum saol zamanını ayırıp yardımcı oldugun için...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Ethernet Sorunum Acil Yardım:( Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
darkSektor video inceleme
Bir virüsün, süper güçler eklediği kahramanımızla Ruslara hadlerini bildiriyoruz
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar